ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: «Αυξήσαμε την δημοτική περιουσία, μειώσαμε τις υποχρεώσεις προς τρίτους και δημιουργήσαμε πλεόνασμα 700.000 ευρώ χωρίς να υστερήσουμε σε έργα και κοινωνική πολιτική»

30

Με αυξημένη την δημοτική περιουσία, μείωση των υποχρεώσεων προς τρίτους και πλεόνασμα 700.000 ευρώ, ο Δήμος Ναυπλιέων αποχαιρετά το 2018.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ναυπλιέων «…η οικονομική πολιτική του δήμου με αυτό το θετικό πρόσημο ασκείται με μια κοινωνική πολιτική που αγγίζει τον άριστο βαθμό». Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «Η Δημοτική Αρχή δούλεψε και δουλεύει με έργα σε κάθε σημείο του Δήμου, σε κάθε πολιτιστική, αθλητική και τουριστική δράση, με στόχο την αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας καταφέρνοντας έτσι να κρατήσει την πόλη και όλο το δήμο όρθιο και ζωντανό».

Δημήτρης Κωστούρος. Δήμαρχος Ναυπλιέων

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αναφερόμενος στα αποτελέσματα της πολιτικής της δημοτικής αρχής δήλωσε: «Με περηφάνια ευχαριστώ και συγχαίρω τόσο τους προϊσταμένους και υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίες, όσο και όλους τους αιρετούς που καθημερινά παλεύουν για να έχουμε σήμερα αυτά τα αποτελέσματα.

Καταφέραμε δίχως εκπτώσεις και υποχωρήσεις αυτό τον απολογισμό, ο οποίος μας δίνει τη δύναμη να είμαστε ακόμα πιο διεκδικητικοί, ακόμα πιο παραγωγικοί και οραματικοί πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο και την καθημερινότητά του.»

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ

«Σε πείσμα της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας ο Δήμος Ναυπλιέων καταφέρνει και παρουσιάζει έναν απολογισμό με πλεόνασμα 700.000 euro, με μείωση των υποχρεώσεων προς τρίτους, με αύξηση της δημοτικής περιουσίας και συγχρόνως ταμειακά διαθέσιμα.

Επισημαίνοντας την τεράστια μείωση της κρατικής χρηματοδότησης των τελευταίων ετών, είναι ξεκάθαρη η εικόνα της δημοτικής αρχής για χρηστή διοίκηση και νοικοκύρεμα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η οικονομική πολιτική του δήμου με αυτό το θετικό πρόσημο ασκείται με μια κοινωνική πολιτική που αγγίζει τον άριστο βαθμό.

Η Δημοτική Αρχή δούλεψε και δουλεύει με έργα σε κάθε σημείο του Δήμου, σε κάθε πολιτιστική, αθλητική και τουριστική δράση, με στόχο την αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας καταφέρνοντας έτσι να κρατήσει την πόλη και όλο το δήμο όρθιο και ζωντανό.

Και φυσικά τα αποτελέσματα του φετινού απολογισμού δεν ήρθαν με μαγικές λύσεις.

Απαιτήθηκε σκληρή δουλειά και χρόνος από όλους αυτούς που η ευημερία του Δήμου είναι προτεραιότητά τους».