Κατερίνα Ντούλια, Δημήτρης Καμπόσος και Ανδρέας Πραξιτέλους

Ανδρέας Πραξιτέλους  και Κατερίνα Ντούλια υποψήφιοι με την παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου στο Δήμο Άργους Μυκηνών

Την ανακοίνωση δυο ακόμα υποψηφιοτήτων έκανε σήμερα, Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος  συνεχίζοντας την ενίσχυση του ψηφοδελτίου της παράταξης «Αλλαγή Πορείας -Δημήτρης Καμπόσος».

Ο ιατρός και Πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Άργους κ. Ανδρέας Πραξιτέλους και η καθηγήτρια Κατερίνα Ντούλια εντάσσονται στην παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα του Δημάρχου για μια μεγάλη πλουραλιστική παράταξη με στελέχη από όλο το κοινωνικό φάσμα.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών αναφέρθηκε στον κ. Ανδρέα Πραξιτέλους τονίζοντας ότι:

«Ο κ. Ανδρέας Πραξιτέλους έχει σημαντική δράση όχι μόνο στην επιστήμη του την ιατρική αλλά και σε επίπεδο προσφοράς στην κοινωνία μέσω του Ερυθρού Σταυρού. Είμαι σίγουρος πως μαζί θα καταφέρουμε πολλά».

Αναφερόμενος στην κ. Κατερίνα Ντούλια είπε: «Η κ. Κατερίνα Ντούλια  είναι μια νέα γυναίκα, εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, με  ανιδιοτελή προσφορά σε θέματα του Δήμου η οποία θα της δοθεί η ευκαιρία να προσφέρει ακόμη περισσότερα».

Κατέληξε δε λέγοντας:

«Είμαι σίγουρος πως ο συνδυασμός εμπειρίας και νεανικής ορμής θα φέρουν μόνο θετικά αποτελέσματα στο δήμο και την παράταξη μας».

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Άδοντας και Ψάλλοντας το θαύμα των Χριστουγέννων

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ...