“Σύγχρονα” Σχολικά Βιβλία – Τα πιστόλια που σκοτώνουν τις ψυχές των παιδιών μας

31

Εδώ και κάποια χρόνια γίνονται συνεχείς αλλαγές στα προγράμματα σπουδών και στα βιβλία των μαθητών του Δημοτικού, του Γυμνασίου και του Λυκείου.

Κάποιοι κύριοι …άγνωστοι στην κοινωνία, έχουν διοριστεί στο πολιτικό …ημίφως να αποτελούν το λεγόμενο “Παιδαγωγικό Ινστιτούτο” και εκεί αποφασίζουν τι είδους λοβοτομές θα κάνουν στα Ελληνόπουλα, λοβοτομές που παρουσιάζουν ως “εκσυγχρονισμό”, “πρόοδο” και λοιπές σάλτσες κάτω από τις οποίες κρύβεται κάτι ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΑΠΙΟ!!!

Έτσι βολεύεται και ο εκάστοτε Υπουργός Παιδείας, αφού κάθε φορά που θα ζοριστεί με δύσκολες ερωτήσεις, έχει την πασπαρτού απάντηση: “Αυτό αποφάσισε το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο”, έτσι βγάζει την ουρά του απ’ έξω, λες και ο λαός ψηφίζει για μέλη του Ινστιτούτου, και όχι αυτόν και το κόμμα του.

Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν έχει ιδέα τι συνομωσία γίνεται σε βάρος της νέας γενιάς προκειμένου να δημιουργήσουν μια νέα γενιά “πολιτών” που δεν θα νοιώθουν Έλληνες, ούτε Ορθόδοξοι, δεν θα νοιώθουν τίποτε για την ιστορία αυτού του τόπου και τους προγόνους τους, αλλά θα φέρονται σαν ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ και με οδηγό στη ζωή το: “Οτι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κώ…ς μας”.

Τι κάνουν οι εκπαιδευτικοί;;;; Από ότι βλέπω, καρφάκι δεν τους καίγεται. Η μόνη έγνοια τους είναι ο μισθός τους, η όσο το δυνατόν λιγότερη δουλειά, και η καλοζωία τους. Ακούσατε εσείς ποτέ να κάνουν μια απεργία με ταυτόχρονη ενημέρωση των πολιτών με ομιλίες συγκεντρώσεις κλπ για το τι “βοθρολύματα” διδάσκονται τα Ελληνόπουλα με τα βιβλία του “Παιδαγωγικού Ινστιτούτου”;;;; ΠΟΤΕ!!!

Ακούσατε κανένα αριστερό κόμμα να καταγγέλλει το τεράστιο έγκλημα μετάλλαξης των παιδιών από Ελληνόπουλα σε ΖΟΜΠΥ;;;
Ακούσατε κάποιο άλλο κόμμα από την πολιτική γλίτσα (Κούλης, Φωφώ, Ποτάμια, Λεβέντης κλπ) να κάνει κάτι τέτοιο;;; ΠΟΤΕ!!!
Η απόλυτη συνωμοσία της σιωπής!!!

Θα αρχίσω δημοσιεύσεις στοιχείων (κειμένων, φωτογραφιών κλπ) που περιλαμβάνονται στα σχολικά βιβλία. Είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας…. αντικρίζοντας το έγκλημα που γίνεται στις ψυχές των μικρών παιδιών μας.
Δεν είναι καιρός να τους πούμε ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ “κύριοι” εγκληματίες;;;

ΠΗΓΗ: Facebook Tassos Hadjicrystallis