Σινέ Ναύπλιον με δύο εξαιρετικά κινηματογραφικά έργα: “Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσερα Βασίλεια” ΚΑΙ “Hunter Killer”

104

Από αύριο, Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 και έως την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, στο Σινέ Ναύπλιον θα προβάλλονται δύο ταινίες

ΠΡΩΤΗ ΤΑΙΝΙΑ: “Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσερα Βασίλεια”.

Θα γίνονται δύο προβολές ημερησίως. Η Α’ προβολή θα είναι μεταγλωτισμένη στα Ελληνικά και ξεκινά στις 5:00 το απόγευμα. Η Β’ προβολή θα είναι η Αγγλική έκδοση με υπότιτλους και ξεκινά στις 7:30 το απόγευμα.

Με την ταινία “Καρυοθραύστης και τα Τέσερα Βασίλεια” η Disney μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το κλασικό και ιδιαίτερα αγαπητό παραμύθι του 19ου αιώνα με μία φαντασμαγορική εκδοχή όπου παρουσιάζει καινούριους χαρακτήρες σε μία παιχνιδιάρικα πιο φωτεινή εκδοχή της πασίγνωστης ιστορίας.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ 

Όταν η Κλάρα (Mackenzie Foy) βρίσκεται σ’ ένα παράξενο και μυστήριο παράλληλο κόσμο, επικεφαλής του οποίου είναι η απαστράπτουσα βασίλισσα της Χώρας των Ζαχαρωτών, Ζαχαρένια Νεράιδα (Keira Knightley), πρέπει να διασχίσει με θάρρος το Τέταρτο Βασίλειο και να αντιμετωπίσει την Κόκκινη Μητέρα (Helen Mirren) για να ξαναφέρει την αρμονία στον αλλοπρόσαλλο αυτό κόσμο. Στο πλάι της πάντα ο γενναίος και ταπεινός Καρυοθραύστης της (Jayden Fowora-Knight).

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΑΙΝΙΑ: Hunter Killer

Έναρξη προβολής στις 10.00 το βράδυ

«Το Hunter Killer είναι η ευκαιρία του κόσμου να δει ρεαλιστική στρατιωτική δράση και ένα κομμάτι της ζωής των ηρώων», λέει ο Τζέραρντ Μπάτλερ. Βασισμένο στο βιβλίο των Ντον Κιθ και Τζορτζ Γουάλας «Firing Point» και με τον Τζέραρντ Μπάτλερ (300, Ο Όλυμπος Έπεσε) και τον βραβευμένο με Όσκαρ Γκάρι Όλντμαν (Η πιο Σκοτεινή Ώρα) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Όπως το βιβλίο έτσι και η ταινία συνδυάζουν τρία διαφορετικά είδη θρίλερ: ένα αγωνιώδες θρίλερ με υποβρύχια εισβολή σε εχθρικό έδαφος και σκληρές διαπραγματεύσεις και συγκρούσεις.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ 

Ο κυβερνήτης ενός αμερικάνικου υποβρυχίου αποστέλλεται σε βαθιά ρωσικά ύδατα για να σώσει τον εκλεγμένο Ρώσο πρόεδρο εν μέσω ενός στρατιωτικού πραξικοπήματος. Βασισμένο στο βιβλίο των Ντον Κιθ και Τζορτζ Γουάλας «Firing Point» και με τον Τζέραρντ Μπάτλερ (300, Ο Όλυμπος Έπεσε) και τον βραβευμένο με Όσκαρ Γκάρι Όλντμαν (Η πιο Σκοτεινή Ώρα) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.