Ο Τάσος Χειβιδόπουλος έβγαλε την προεκλογική του φωτογραφία

313
Τάσος Χειβιδόπουλος. Διεκδικεί τη θέση του αντιπολιτευόμενου συνδυασμού, από τον ΣΥΡΙΖΑ, στο Δήμο Άργους Μυκηνών

Απτόητος από τις συνεχείς αποκαλύψεις, για την ολιγωρία που επέδειξε στα μεγάλα προβλήματα της Αργολίδας, ο Τάσος Χειβιδόπουλος ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα. Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Ούτε το φιάσκο της μεταφοράς των μαθητών, ούτε οι πρόσφατες καταστροφές από τις πλημμύρες λόγω των ακαθάριστων ρεμάτων, ούτε το αίσχος των κουνουπιών που μας έχουν κατατσιμπήσει, τον προβληματίζουν.

Στεναχωριέται λίγο γιατί μαθαίνει πως θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό για την δεύτερη θέση στις εκλογές αλλά εξακολουθεί να ελπίζει πως τελικά, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στηρίξει δικό του υποψήφιο.

Έτσι, μια και δεν ήταν στους τόπους της συμφοράς όταν δοκιμάζονταν οι συμπολίτες του, για να τον φωτογραφίσουν βρεγμένο και ταλαιπωρημένο αλλά μαχητή, πήγε μέχρι το ατελιέ του προσωπικού του φωτογράφου και έβγαλε την προεκλογική του φωτογραφία κουστουμαρισμένος. Και για να μην έχουμε καμία αμφιβολία για το τι μας υπόσχεται, διάλεξε μια στάση που τον χαρακτήρισε σε όλη τη διάρκεια της εικοσαετίας που οι ισχυροί του κόμματός του τον στήριζαν για να ασκήσει διοίκηση… Σταύρωσε τα χέρια!

 Όπως ακριβώς σταύρωνε τα χέρια, και δήλωνε (ψευδώς) πως δεν έχει ευθύνη, κάθε φορά που η Αργολίδα χρειαζόταν άμεσες ενέργειες και δράση από τον δοτό αντιπεριφερειάρχη της… που όμως δεν τις είχε.

Α.ΛΗΘΙΝΟΣ