Ο Δημήτρης Καμπόσος ζητά από τον Πέτρο Τατούλη να αφαιρέσει από τον Τάσο Χειβιδόπουλο τις αρμοδιότητες καθαρισμού ρεμάτων

79

Με επιστολή του προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, επισημαίνει την αναγκαιότητα καθαρισμού ρεμάτων και χειμάρρων της ευρύτερης περιοχής και ζητά την αφαίρεση των αρμοδιοτήτων αυτών από τον αντιπεριφερειάρχη Τάσο Χειβιδόπουλο προκειμένου να μην επαναληφτούν τα πλημμυρικά φαινόμενα των περασμένων ημερών. Στο αίτημά του ο Δήμαρχου Άργους Μυκηνών αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «ουδεμία εμπιστοσύνη έχουμε στον αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλο».

Να θυμίσουμε ότι, και στην πρόσφατη υπόθεση μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία τους, όπου ο Τάσος Χειβιδόπουλος δεν μπόρεσε να φέρει εις πέρας εγκαίρως την προβλεπόμενη διαδικασία, το πρόβλημα λύθηκε με προσωπική παρέμβαση του Πέτρου Τατούλη, κατόπιν αιτήματος του Δημήτρη Καμπόσου.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΜΠΟΣΟΥ

«Κύριε Περιφερειάρχη,

Κατόπιν της θεομηνίας της 29ης Σεπτεμβρίου 2018 δημιουργήθηκαν τεράστια προβλήματα πολλά από τα οποία σας περιγράψαμε και στο αίτημα κήρυξης του δήμου Άργους Μυκηνών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Εκτός των αναφερομένων ζητημάτων πολλά είναι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από φερτά υλικά τα οποία έχουν μπαζώσει τις κοίτες των ρεμάτων και χειμάρρων.

Επειδή ο χειμώνας είναι μπροστά μας και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έχουμε πάλι έντονες βροχοπτώσεις παρακαλούμε όπως αναλάβετε εσείς προσωπικά, καθώς ουδεμία εμπιστοσύνη έχουμε στον αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλο, τις διαδικασίες για τον καθαρισμό τους προκειμένου να υπάρχουν οι απαιτούμενες διατομές ώστε το νερό να μπορεί να οδηγείται απρόσκοπτα προς τη θάλασσα.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος  Άργους Μυκηνών

                                                                Δημήτριος Καμπόσος»