Λασπολόγησε ο Τάσος Χειβιδόπουλος. Κατηγόρησε σαν λασποφυλλάδα, εφημερίδα που αποκάλυψε με στοιχεία την ολιγωρία που επέδειξε σε θέματα που ζημίωσαν την Αργολίδα

82
Τα παιδιά μεταφέρονται στην καρότσα αγροτικού για να πάνε στο σχολείο. Από όλη την Περιφέρεια μόνο στην Αργολίδα δεν είχε δοθεί λύση.
Χείμαροι και παραπόταμοι έμειναν ακαθάριστοι και τα νερά έπνιξαν σπίτια και αγρούς.

Η συντακτική Επιτροπή της εφημερίδας Ο ΔΗΜΟΤΗΣ, αντέδρασε στις κατηγορίες που διατύπωσε ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος χαρακτηρίζοντας το φύλλο της εφημερίδας σαν λασποφυλλάδα.

Με σοβαρότητα και αντί να χρησιμοποιήσει χαρακτηρισμούς, έδωσε στη δημοσιότητα το κύριο άρθρο της εφημερίδας το οποίο αναφέρεται σε τρεις βασικές αρμοδιότητές του αντιπεριφερειάρχη τις οποίες φάνηκε ανίκανος να φέρει εις πέρας, δημιουργώντας έτσι σωρεία σοβαρών προβλημάτων στην Αργολίδα, στους Μαθητές και στους Κατοίκους.

Τίτλος του άρθρου είναι «κ. Τατούλη στείλτε τον σπίτι του. Είναι Ανεύθυνος; Ανίκανος; Αδιάφορος; Αναξιόπιστος; ή Άτυχος;

Το περιεχόμενο του άρθρου γράφει:

«Είναι θεσμικά αρμόδιος

-για την ομαλή μετάβαση των μαθητών στα σχολεία τους,

-για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Αργολίδας και

-για την προστασία της υγείας μας από τα κουνούπια.

Οι κάτοικοι του Δήμου Άργους και των άλλων περιοχών, βίωσαν καταστάσεις τριτοκοσμικές εξαιτίας της μη ανταπόκρισης της Αντιπεριφέρειας στα θεσμικά της καθήκοντα.

-Μας έφαγαν τα κουνούπια δεν μπορούσαμε να κάτσουμε έξω τα βράδια.

-Τα παιδιά μας βγήκαν στους δρόμους και τα σχολεία έμεινα χωρίς μαθητές για δύο εβδομάδες γιατί δεν υπήρχαν μέσα μεταφοράς!

-Πλημμυρίσαμε και καταστράφηκαν περιουσίες, αγροί, καλλιέργειες, Δημοτικές υποδομές και κινδύνεψαν ζωές γιατί δεν εφαρμόστηκαν εγκαίρως και πλήρως δράσεις αντιπλημμυρικής προστασίας!

Για όλα αυτά ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, Τάσος Χειβιδόπουλος, δηλώνει ότι έκανε όσα μπορούσε. Δικαιολογημένα ο κόσμος αναρωτιέται… Είναι ανεύθυνος; είναι ανίκανος; είναι αδιάφορος; είναι αναξιόπιστος; Ή απλά του έτυχαν οι στραβές και είναι άτυχος»;

«Αυτό το κείμενο, ο αντιπεριφερειάρχης Τάσος Χειβιδόπουλος το χαρακτήρισε Λάσπη στον ανεμιστήρα», καταλήγει η Συντακτική Επιτροπή η οποία αναρωτιέται «Δεδομένου ότι κάθε λέξη του άρθρου μας εκφράζει την απόλυτη αλήθεια, εσείς πως θα χαρακτηρίζατε τον κ. Τάσο Χειβιδόπουλος; Ψεύτη ή υβριστή»;

Οι μαθητές βγήκαν στους δρόμους.

(Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές και υποστηρικτικές της αλήθειας όσων αναφέρουμε).