Κυκλοφόρησε Ο ΔΗΜΟΤΗΣ! Επίκαιρος, Αποκαλυπτικός, Μαχητικός. Μια έκδοση που θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό και γεγονότα

88

Με δηλώσεις και γεγονότα που προβάλλουν την αδυναμία του αντινομάρχη Αργολίδας Τάσου Χειβιδόπουλου, να αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα ή κρίσιμες καταστάσεις, κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της εφημερίδας Ο ΔΗΜΟΤΗΣ, που εκδίδεται από τη νεολαία της Δημοτικής Παράταξης “Αλλαγή Πορείας”, του Δήμο Άργους Μυκηνών.

Στην 8σέλιδη έκτακτη έκδοση, φιλοξενούνται δηλώσεις Προέδρων Δημοτικών Διαμερισμάτων -και δημοτών-, που αποκαλύπτουν την ευθύνη του αντιπεριφερειάρχη για το μέγεθος των καταστροφών που υπέστησαν περιουσίες και υποδομές της περιοχής τους. Ευθύνη που έγκειται στο γεγονός ότι, αν και κατά νόμο υπεύθυνος, δεν φρόντισε για τον έγκαιρο καθαρισμό του συνόλου των ρεμάτων και χείμαρρων, με αποτέλεσμα την υπερχείλισή τους και την πρόκληση μεγάλων καταστροφών.

Φιλοξενούνται επίσης καταγγελίες αντιδημάρχων για την έλλειψη ικανότητας που επέδειξε ο αντιπεριφερειάρχης προκειμένου να ολοκληρωθούν απρόσκοπτα οι διαδικασίες ανάδειξης εργολάβου για την μεταφορά των μαθητών, αν και ήταν κατά νόμο υπεύθυνος, με αποτέλεσμα να χαθούν δύο εβδομάδες μαθημάτων και να τεθούν σε κίνδυνο μαθητές, στην προσπάθειά τους να μεταβούν στα σχολεία με αδόκιμους τρόπους.

Κατ’ αντιδιαστολή, στην εφημερίδα, καταγράφονται δράσεις και ενέργειες του Δημάρχου Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου, ο οποίος αν και δεν είχε τις σχετικές αρμοδιότητες συνέβαλε ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα των μαθητών και φρόντισε για την αποφυγή ανθρώπινων απωλειών την ημέρα που ο «Ζορμπάς» χτύπησε το Άργος.

Ο ΔΗΜΟΤΗΣ απευθύνεται προς τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη και του ζητά την αφαίρεση των αρμοδιοτήτων του Τάσου Χειβιδόπουλος με βασικό τίτλο «κ. Τατούλη, στείλτε τον στο σπίτι του». Διατυπώνει δε το ερώτημα «Είναι ανεύθυνος; Είναι ανίκανος, είναι αδιάφορος, είναι αναξιόπιστος ή είναι απλώς άτυχος»;

Η εφημερίδα που κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί, στο Άργος, και θα συνεχίσει να διανέμεται το επόμενο τριήμερο, στον Δήμο Άργους Μυκηνών, περιλαμβάνει επίσης άρθρα και ντοκουμέντα υποστηρικτικά του πρωτοσέλιδου θέματος.