Καμπόσος: Με στόχο το 70%

20
Ο Καμπόσος ενώνει!

Ο κόσμος που του έδωσε ευχές για την ονομαστική του εορτή, του Αγίου Δημητρίου ξεπέρασε τους 2.500, προσωπικά, τηλεφωνικά και δικτυακά. Τα 450 γλυκά που εξαντλήθηκαν στο Δημαρχείο και τα 1300 Like στο προφίλ του στο Facebook, είναι αψευδείς μάρτυρες του γεγονότος.

Με την δημοφιλία του να φτάνει στα ύψη, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ετοιμάζεται για μία ακόμη εκλογική μάχη, αυτή των Δημοτικών εκλογών του Μαΐου 2019. Μια μάχη που θα αποδείξει και πάλι πως οι Δημότες θέλουν τον Καμπόσο στο τιμόνι του Δήμου ισχυρό, για να μπορεί να διεκδικεί και να κερδίζει για λογαριασμό τους αυτά που τόσες δεκαετίες τους είχε στερήσει το κράτος των Αθηνών.

Η χθεσινή ανακοίνωση της ένταξης στον συνδυασμό «Αλλαγή Πορείας» του Γιώργου Σαρρή, κορυφαίου στελέχους και εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό του Δημήτρη Πλατή (που είχε στηρίξει και ο βουλευτής Γιάννης Μανιάτης) αποδεικνύει πως ο Καμπόσος κερδίζει και σε προσέλκυση αξίων στελεχών.

Την ώρα που κάποιοι άλλοι αγωνιούν και ξεφυσούν από την τρεχάλα για το ψάξιμο και ανεύρεση υποψηφίων, η δοκιμασμένη ομάδα της «Αλλαγής Πορείας» ενισχυμένη και με νέο αίμα, βάζει για στόχο το εξωπραγματικό ποσοστό του 70%. Ένα ποσοστό που θα αποδείξει πως «ο Καμπόσος Ενώνει» και ακόμη πως, ο κόσμος εμπιστεύεται όποιον τον υπηρετεί ολόψυχα, με ανιδιοτέλεια και αποτελεσματικότητα.

Το πιστεύει το 70% ο Δημήτρης Καμπόσος… και το επιζητά. «Θα είναι η δύναμή μου», συνηθίζει να λέει… «Θα είναι η δύναμη του Δήμου Άργους Μυκηνών στις διεκδικήσεις για τα έργα που δικαιούμαστε. Θα είναι το κλειδί για να φέρουμε επενδύσεις στην πόλη και να νικήσουμε το τέρας της ανεργίας. Το χρειάζομαι αυτό το όπλο και πιστεύω πως οι Δημότες μας θα μας το δώσουν, απαιτώντας να κάνουμε ακόμη περισσότερα από όσα μέχρι σήμερα έχουμε κάνει».

Με την δημοφιλία του σε πρωτοφανή ύψη, με έργα όπως το κολυμβητήριο να τρέχουν, με ακόμη πιο δυνατό συνδυασμό και με μια πρόσφατη δημοσκόπηση που του έδινε παραδοχή έργου 74%, ο Δημήτρης Καμπόσος δικαιούται να στοχεύει ακόμη πιο ψηλά από το 62% των προηγούμενων εκλογών. Και βέβαια, οι Πολίτες του Δήμου δικαιούνται να μπορούν να υπερηφανεύονται την επομένη των εκλογών πως «είμαστε ο Δήμος που έχει τον δημοφιλέστερο Δήμαρχο στην Ελλάδα»!