Η δημιουργία ενός ισχυρού Πατριωτικού πόλου είναι το θέμα συζήτησης που θα διεξαχθεί μεταξύ εκπροσώπων Πολιτικών Φορέων

19

Η ανακοίνωση του Εθνικού Συντονιστικού Οργάνου –ΕΣΟ, για προγραμματιζόμενη συνάντηση εκπροσώπων, του εκτός κοινοβουλίου, Πατριωτικών και Εθνικιστικών φορέων καλλιεργεί νέες προσδοκίες για την τελική απόφαση δημιουργία παραταξιακού ψηφοδελτίου.  Ενός ψηφοδελτίου που θα σέβεται την οργανωτική αυτονομία και πολιτική ιδιαιτερότητα όλων όσων συμπράξουν και που θα ανταποκρίνεται στα θέλω όλων όσων δεν επιθυμούν να ψηφίσουν κάποιο από τα κόμματα που σήμερα εκπροσωπούνται στη Βουλή.

Η συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες έχει ορισθεί για το δεύτερο δεκαήμερο του Νοεμβρίου 2018.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΟΥ –Ε.Σ.Ο.-

«Το ΕΣΟ όλο αυτό τον καιρό συνεχίζει να εργάζεται συστηματικά για την καλλιέργεια συνθηκών που θα έχουν ως αποτέλεσμα την σύμπηξη ενός πατριωτικού εκλογικού μετώπου.

Ενός μετώπου που θα οδηγήσει στην ύπαρξη ενός ισχυρού πόλου όπου μετεκλογικά θα μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις και να αποτρέψει δυσάρεστες εκπλήξεις.

Ήδη το ΕΣΟ έχει αποστείλει προσκλήσεις σε κόμματα για μια πρώτη άτυπη συνάντηση, σε ένα τραπέζι. Έχει ορισθεί ο χρόνος και ο τόπος και το ΕΣΟ έχει αναλάβει όλο το βάρος της οργάνωσης της συγκεκριμένης συνάντησης.

Αναμένουμε από τις πολιτικές δυνάμεις που κλήθηκαν, τις απαντήσεις τους. Συνεχίζουμε να κινούμαστε προς την ίδια κατεύθυνση και θα σας κρατάμε ενήμερους για τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας».

ΠΗΓΗ: https://eso-hellas.gr/2018/10/25/stin-teliki-eytheia/?fbclid=IwAR29Ye9wUENJaHK02q8G_5uXMbJpm-Ni7oR3uV-Ru9LN66ilDD-3CL7noXI