Η Γέφυρα στο Σχοινοχώρι του Δήμου Άργους Μυκηνών είναι έτοιμη. Ας παραδειγματιστεί η αντιπεριφέρεια Αργολίδας

232
ΚΡΙΓΓΟΣ: «Η αποκατάσταση της γέφυρας στο Σχοινοχώρι πραγματοποιήθηκε σε ελάχιστο χρόνο. Η εντολή του Δημήτρη Καμπόσου που υλοποίησε με άριστο τρόπο ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, δεν άφηνε περιθώρια για καθυστερήσεις».

Αυτοδιοίκηση σημαίνει αυξημένη εθελοντική προσφορά στον τόπο και την κοινωνία όπου ζεις. Αιρετός της αυτοδιοίκησης είναι ο εκπρόσωπος όλων των συμπολιτών του που θυσιάζει τον χρόνο του και την προσωπική του ζωή για να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών του.

ΧΕΙΒΙΔΟΠΟΥΛΟΣ:  «Γελαστές και χαρούμενες φάτσες μικρών παιδιών γέμισαν την Πλατεία Αγίου Πέτρου, στην εκδήλωση Street Handball  και έδωσαν σε εμάς τους μεγαλύτερους, ένα γερό μάθημα αλληλεγγύης, ευγενούς άμιλλας, αλλά και πάθους, αγωνιστικότητας και άκοπης προσπάθειας για τον στόχο τους».

Αυτό που έγινε πριν από τις πλημμύρες, κατά τη διάρκεια των ακραίων καιρικών φαινομένων αλλά και μετά από αυτά, σίγουρα διαμόρφωσαν μια εικόνα γκρίζα για τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο.

Πριν από τις πλημμύρες, υπήρξε ανεπαρκής στην προετοιμασία της Αργολίδας, καθυστερώντας τον καθαρισμό των ρεμάτων αν και ήταν δική του ευθύνη. Κατά τις πλημμύρες η παρουσία του δεν έγινε αντιληπτή στις δοκιμαζόμενες περιοχές. Έγινε όμως αντιληπτή στις διάφορες συσκέψεις. Μετά τις πλημμύρες, η Αργολίδα δεν αισθάνθηκε την διοίκησή του και τις ενέργειές του προς τα κέντρα εξουσίας προκειμένου να εξασφαλισθούν τα αναγκαία κονδύλια για την αποκατάσταση των κατεστραμμένων υποδομών. Ούτε αντιλήφθηκε κάποιες πρωτοβουλίες του για ανακούφιση των πληγέντων.

Είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα Δήμαρχο και τους συνεργάτες του που συμπάσχουν με τους συνδημότες τους και τσε ένα κληρονόμο κομματικών περιουσιών που βλέπει τους πολίτες σαν κομμάτια ενός κτήματος που κατέλαβαν οι προπάτορες του.