Εθνικό Συντονιστικό Όργανο: Στον Πύργο ξεκινά η πανελλαδική μας εκστρατεία

13

Την πανελλαδική εκστρατεία του ξεκινά το Εθνικό Συντονιστικό Όργανο ΕΣΟ. Μετά την επίσημη παρουσία μας στην ανακοίνωση της υποψηφιότητος του Γιάννη Κουριαννίδη και του συνδυασμού του “Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική”, την περασμένη Δευτέρα στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς της συμπρωτεύουσας, το Ε.Σ.Ο. πραγματοποιεί την πρώτη επίσημη εκδήλωσή του στην πόλη του Πύργου.

Σε συνεργασία με τον δημοτικό συνδυασμό “Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου”, αύριο Κυριακή, 7 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 πμ, στην αίθουσα της Π.Ε.Δ. (παραπλεύρως εφορίας), διοργανώνεται ανοικτή εκδήλωση με θέμα: «Αυτοδιοίκηση και πατριωτικές δυνάμεις».

Είναι αυτονόητο ότι τόσο στις τοπικές κοινωνίες όσο και στον κόσμο της αυτοδιοίκησης η πατριωτική φωνή πρέπει να ακουστεί δυνατά και μαζικά. Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί κυρίως μέσω της Ένωσης των δυνάμεων που την εκφράζουν. Για το σκοπό αυτό έχουν προσκληθεί όλα τα πατριωτικά κόμματα να τοποθετηθούν και να δώσουν τις απαντήσεις τους ως προς το ζήτημα της συσπείρωσης του πατριωτικού χώρου, το οποίο απασχολεί όλους τους πατριωτικά σκεπτόμενους Έλληνες.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές, της προδοσίας στα εθνικά θέματα, της επιχείρησης αντικατάστασης πληθυσμού, της επίθεσης στην γλώσσα, στην ιστορία, στην θρησκεία και συνολικά στον πολιτισμό μας, απαντούμε με την δυναμική πρωτοβουλία του Ε.Σ.Ο. για τη συσπείρωση όλων των πολιτικών δυνάμεων που πιστεύουν στο έθνος και θέλουν να προσφέρουν στην επιβίωση του Ελληνισμού και την ανάδειξή του στη θέση που του αξίζει.

Η ισχύς εν τη Ενώσει

Δημ. Παράταξη “Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου”
Εθνικό Συντονιστικό Όργανο (ΕΣΟ)