Δολοφονία Κωνσταντίνου Κατσίφα

189
Κωνσταντίνος Κατσίφας. Δολοφονήθηκε γιατί ήταν ανυποχώρητος Έλλην.
Θέκλα Μεταξά-Ερευνήτρια αστρολογίας

γράφει η Θέκλα Μεταξά –ερευνήτρια αστρολογίας

28 Οκτωβρίου 2018. Η Ελλάδα γιορτάζει για μια ακόμα φορά, την παλικαριά των Ελλήνων του ΄40, την άρνηση στην υποδούλωση, την περηφάνια του Έθνους. Η ατμόσφαιρα παντού είναι πανηγυρική. Λίγες ώρες αργότερα, η Ελλάδα θρηνεί.

Ένας από τους συνεχιστές του έργου της γενιάς των ηρώων, έπεσε δολοφονημένος από τα πυρά ξενόφερτων βαρβάρων, που εξουσιάζουν τα ιερά χώματα της Βορείου Ηπείρου.

Είδα το βιντεάκι που δείχνει τη σύλληψή του και είχε ώρα περίπου 7 το απόγευμα. Ήταν καθαρή σύλληψη. Δεν σκοτώθηκε σε ανταλλαγή πυροβολισμών. Με βάση αυτή την ώρα έκανα μια έρευνα. Τα αποτελέσματα:

Τέσσερις πλανήτες στο Σκορπιό, δείχνουν ύπουλη ενέργεια. Η αντίθεση Σελήνης και Κρόνου, όπου ο Κρόνος συμβολίζει την εξουσία, το κράτος, και το θάνατο, και η Σελήνη το θύμα, σε αντίθεση. Ουρανός σε γήινο ζώδιο κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο, επίσης σε γήινο ζώδιο. Το ξαφνικό και το αναπάντεχο, συμφωνεί με την εξουσία. Ο Κρόνος κυβερνά 3 οίκους, μεταξύ των οποίων και τον οίκο του θανάτου. Ξαφνικός θάνατος. Ο Ερμής δείκτης του θύματος κάνει τετράγωνα με τους Δεσμούς της Σελήνης. Το θύμα συναντάει το πεπρωμένο του. Και κάτι ακόμα. Ο Δίας που εδώ συμβολίζει τους φίλους, είναι σε συζυγία με το δείκτη του θύματος, στο Σκορπιό κι αυτός. Ποιος είναι ο φίλος δίπλα του; Ένα άτομο; Μια ομάδα; Μια χώρα; Δύσκολο να προσδιοριστεί. Όποιος κι αν ήταν όμως, σίγουρα ήταν εν γνώσει του αυτό που διαδραματίστηκε.

Πάνω στον ωροσκόπο το αστέρι Nihal, του αστερισμού του Λαγού. Οι δολοφόνοι τον έβλεπαν σαν θήραμα. Ο λαγός τρέχει, έτρεχε να σωθεί. Πάνω στον Κρόνο το αστέρι Kaus Medius που φανερώνει πως υπάρχει μίσος από την πλευρά της εξουσίας και των δολοφόνων. Κοντά στον Ερμή, δείκτη του θύματος, ένα αστέρι του αστερισμού του Ηρακλή, που εκφράζει δύναμη, αποφασιστικότητα, αλλά και επικίνδυνα πάθη. Το θύμα αγαπούσε με πάθος την Πατρίδα του, και αυτή η αγάπη βλάφτει σοβαρά την υγεία των εχθρών. Ο Κρόνος ως δείκτης θανάτου, βρίσκεται πάνω σε γήινο ζώδιο. Οι κανόνες της αστρολογίας το ερμηνεύουν χωρίς αμφιβολίες: ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ. Σκεφτείτε το καλά!!!!!! ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ. Το παλικάρι το συνέλαβαν μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, τον οδήγησαν σε κάποιο μυστικό μέρος, υπόγειο, και τον εκτέλεσαν. Ήταν ένα σχέδιο οργανωμένο, με τη συναίνεση κάποιων που θεωρούσε «φίλους». Η Αστρολογία είναι μαθηματικά, και τα μαθηματικά δεν ψεύδονται.

Είχαμε επισημάνει και παλιότερα τον επικίνδυνο ρόλο που θα παίξει ο πλανήτης Ουρανός, όσο βρίσκεται πάνω στο ζώδιο του Ταύρου. Τα πρόσφατα γεγονότα το επιβεβαιώνουν. Στις 7 Νοεμβρίου, ο Ουρανός γυρίζει στο προηγούμενο ζώδιο για λίγο, στον Κριό. Με τον Ουρανό στον Κριό έγινε η άνοδος του Χίτλερ στην εξουσία, και με τον Ουρανό στον Ταύρο έγινε η κήρυξη του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. Με την ίδια θέση του Ουρανού, δολοφονήθηκε ένα γνήσιο τέκνο της Ελλάδας.

Μας λείπει ο Ηρακλής, μας λείπει ο Μ. Αλέξανδρος, μας λείπει ο Κολοκοτρώνης. Έχουμε μόνο τον Εφιάλτη. Μας λείπει η μνήμη. Έχουμε ξεχάσει πως «Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων, απάντων τιμιώτερον εστίν η Πατρίς, και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα, και παρά Θεοίς και παρ΄ανθρώποις τοις νουν έχουσιν».