Βραβεία Αριστείας «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ» – από τον «Ερμιονικό Σύνδεσμο»

44
Φωτογραφία αρχείου από παλαιά εκδήλωση

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για την επόμενη απονομή του Βραβείου Αριστείας «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  ΓΚΑΤΣΟΣ», όπως ανακοίνωσε ο «Ερμιονικός Σύνδεσμος», ορίζεται η Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018.

Το Βραβείο Αριστείας «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ» απονέμεται ετησίως κατά την πρωτοχρονιάτικη πανηγυρική συνεδρίαση του «Ερμιονικού Συνδέσμου» σε μεταπτυχιακούς φοιτητές που κατά το προηγούμενο της βραβεύσεως ακαδημαϊκό έτος, απέκτησαν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από ελληνικό πανεπιστήμιο-πολυτεχνείο ή από ομοταγές προς αυτά αλλοδαπό εκπαιδευτικό ίδρυμα, αναγνωρισμένο από τον αρμόδιο φορέα (ΔΟΑΤΑΠ). Ο βραβευόμενος θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στα δημοτολόγια του Δήμου Ερμιονίδας της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης, είτε κατά το χρόνο της βραβεύσεώς του να είναι μέλος  του «Ερμιονικού Συνδέσμου» ο ίδιος, ή ένας εκ των γονέων του, τουλάχιστον επί τριετία.

Κατά σειράν αξιολογήσεως προηγούνται οι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος (PhD) και έπονται οι κάτοχοι μεταπτυχιακού (MSc). Σε περίπτωση περισσοτέρων προσοντούχων, το Βραβείο Αριστείας απονέμεται στον έχοντα την υψηλότερη βαθμολογία και σε περίπτωση ισοβαθμίας μοιράζεται ισομερώς.

Το Βραβείο Αριστείας «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ» συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο.