Έφερε αποτέλεσμα η συνάντηση Καμπόσου με Δέδε

35
Από την πρόσφατη επίσκεψη Δέδε

Ο Δημήτρης Καμπόσος και ο Γιώργος είναι δύο πολιτικά στελέχη που τα χαρακτηρίζει ο πολιτικός ρεαλισμός και η αποτελεσματικότητα κατά την άσκηση της διοίκησης. Αυτές τις αρετές ήρθε να επιβεβαιώσει η αμεσότητα αντίδρασης την οποία επέδειξαν κατά την διάρκεια των καταστροφικών πλημμυρών και η νίκη επί της γραφειοκρατίας, αμέσως μετά, στην αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων.

Ο Γιώργος Δέδες, με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, επισκέφθηκε τις περιοχές που επλήγησαν και ενημερώθηκε προσωπικά για τα πραγματικά προβλήματα.

Αντέδρασε άμεσα και πρακτικά.

ΠΡΩΤΟΝ: Ενέκρινε την απόδοση 2.500.000 ευρώ για έργα επαναφοράς των κατεστραμμένων υποδομών.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Αποφάσισε την παροχή πλήρους στήριξης των υπηρεσιών του Υπουργείου για επαναφορά των παραλιών του Κιβερίου στην κανονικότητα (Με υπογραφή σχετικής προγραμματικής σύμβασης).

ΤΡΙΤΟΝ: Υποστηρίζει και προωθεί τα αιτήματα Καμπόσου για παροχή στους πληγέντες, διευκολύνσεων εις ότι αφορά την πληρωμή χρεών και δόσεων στο Κράτος, τα Ταμεία και τις Τραπεζες.

(Από την πλευρά της η αντιπεριφέρεια Αργολίδας δείχνει και πάλι αναποτελεσματική, στο θέμα αντιμετώπισης των κουνουπιών που έγιναν μείζον πρόβλημα, ενώ δεν έχει δώσει στην δημοσιότητα κατάλογο έργων παρέμβασης για προστασία της Αργολίδας από μια πιθανή νέα θεομηνία).