Άμεση απέλαση κάθε παρανόμως διαμένοντα λαθροεισβολέα, ζήτησε στο Στρασβούργο ο επικεφαλής της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. Ελευθέριος Συναδινός

 «Τα συμπεράσματα της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου υπηρετούν τους λαθροδιακινητές, τη διαιώνιση της ανομίας και τα συμφέροντα του Ερντογάν» επισήμανε ο Ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός, σε παρέμβασή του κατά τις εργασίες της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018.

Ο Επικεφαλής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής ΈνωσηςΠΑΤ.ΡΙ.Ε., τόνισε μεταξύ άλλων ότι, «την ίδια στιγμή που οι Γερμανικές αρχές επιστρέφουν 4.000 άτομα στην Ελλάδα, στη χώρα όπου επισήμως φιλοξενούνται 100.000 λαθρομετανάστες το Συμβούλιο απαιτεί «καλύτερη εφαρμογή της συμφωνίας με την Τουρκία».

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ

«Κύριε Πρόεδρε,

Τα συμπεράσματα της συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είναι αποκαρδιωτικά για τους πολίτες, οικτρά ως προς το περιεχόμενό τους και απαξιωτικά για την καθημερινότητα κάθε Ευρωπαίου.

Ενώ οι θεσμοί ανακοινώνουν για την λαθρομετανάστευση ότι όλα βαίνουν καλώς, στην Ελλάδα εισέρχονται πάνω από 200 άτομα την ημέρα. Από αυτούς, το μισό τοις εκατό νομίμως θα  φύγει από τη χώρα, ενώ πρακτικά κανείς δεν θα επιστρέψει πίσω στην Τουρκία.

Οι Γερμανικές αρχές όμως, επιστρέφουν 4.000 στην Ελλάδα, στη χώρα όπου επισήμως φιλοξενούνται 100.000 δίχως νομιμοποιητικά έγγραφα ή να θέλουν προστασία μέσω της χορήγησης ασύλου.

Παρόλα αυτά ακούμε φιλάνθρωπα λόγια, από πολιτικούς που λατρεύουν τον ανθρωπισμό αλλά όπως αποδεικνύεται  αδιαφορούν για τους ανθρώπους.

Το Συμβούλιο απαιτεί «καλύτερη εφαρμογή της συμφωνίας με την Τουρκία», ενώ στην ουσία υπηρετεί τους λαθροδιακινητές. Υπηρετεί τη διαιώνιση της ανομίας. Υπηρετεί τα συμφέροντα του Ερντογάν.

Απαιτούμε το ελάχιστο: την επαναφορά του αισθήματος ασφαλείας μεταξύ των πολιτών.

Επαναφορά του ελέγχου στα εσωτερικά και εξωτερικά σύνορα με αποκλειστική ευθύνη των κρατών, απορρίπτοντας τις παράλληλες κοινωνίες εντός των συνόρων μας και επιτέλους, απελαύνοντας κάθε παρανόμως διαμένοντα λαθροεισβολέα».

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Περιμένοντας την επιστροφή της Κασσάνδρας

της Θέκλας Μεταξά Πέρασαν χρόνοι χιλιάδες, και η Κασσάνδρα που είχε πιει άφθονο νερό της…

% μέρες πρίν

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας ζητά Γραμματέα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας (ΙΣΑ) επιθυμεί να προσλάβει υπάλληλο για γραμματειακή υποστήριξη, σε έμμισθη θέση,…

% μέρες πρίν

Αύριο στο Τολό το μεγάλο ντέρμπι του Πανναυπλιακού για την άνοδο στην Γ Εθνική (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πανναυπλιακός φιλοξενεί αύριο Κυριακή 12 Μαΐου στις 17:00 την ομάδα του Κερατσινίου στα πλαίσια…

% μέρες πρίν

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Οι τιμές κατέρρευσαν, οι Παραγωγοί αγωνιούν

Η ΔΕΣΑ (Διαρκής Επιτροπή Συνεταιρισμών Αργολίδας) διοργανώνει σύσκεψη με προσκεκλημένους τους Βουλευτές και τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας την Τρίτη 14 Μαΐου…

% μέρες πρίν

Αυτή την Κυριακή ο ”Επιδαύριος Δρόμος 2024”

Διεξάγεται την Κυριακή 12 Μαίου, ο ”Επιδαύριος Δρόμος 2024” στο δήμο της Επιδαύρου. Μέσα από…

% μέρες πρίν