Το «δώρο» του Κοτζιά προς τον Τσίπρα, για την αποπομπή του

Του την έκανε του Αλέξη Τσίπρα ο απελθών από το Υπουργείο Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Απασφάλισε μια χειροβομβίδα και την παρέδωσε ως δώρο στον άπειρο Αλέξη.

Η δημόσια αναγγελία για ετοιμότητα μερικής επέκτασης της αιγιαλίτιδας ζώνης μας και ως εκ τούτου της κυριαρχίας μας επί της θαλάσσης που περιβάλλει τον Ελλαδικό και νησιωτικό χώρο της πατρίδας μας, από 6 σε 12 μίλια, ήταν παντελώς απρόσμενη.

Πολιτικοί αναλυτές, μελετούν τα κίνητρα Κοτζιά γνωρίζοντας ότι, τέτοια θέματα προετοιμάζονται και εφαρμόζονται όταν και αν οι συνθήκες το επιτρέπουν. Δεν προαναγγέλλονται παρά μόνο αν ο απόκαλύπτων έχει κάποια βαθύτερη σκέψη στο μυαλό του.

Και αν δεχτούμε πως ο Κοτζιάς, πίσω από τα χαμόγελα της τελετής παράδοσης, έκρυβε την ανάγκη του να τιμωρήσει τον άνθρωπο που τον υποχρέωσε σε απομάκρυνση, καταλήγουμε να πούμε πως, για μια ακόμη φορά, σπουδαία εθνικά θέματα χρησιμοποιούνται για κομματικές ή ενδοκομματικές συγκρούσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας, που θεωρεί τα έτη φωτός ως μονάδα μέτρησης της ταχύτητας και όχι της απόστασης, καλείται τώρα να διαχειριστεί την απασφαλισμένη χειροβομβίδα, επιλέγοντας να ξαναβάλει την περόνη στην θέση της ή να την αφήσει να εκραγεί. 

Και το ερώτημα είναι αν θα εκραγεί στα χέρια του ή στα κεφάλια των Ελλήνων.

Π.Ι.Δ.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Διάλεξη με θέμα «Από τη δολοφονία του Καποδίστρια στην παραχάραξη της Ελληνικής Ιστορίας»

Η Ένωση Θεολόγων Νομού Αργολίδας και ο Ενοριακός  Ιερός Ναός Αγίου Κων-νου και Ελένης Ναυπλίου, ...