Τοποθετούνται πινακίδες ονοματοθεσίας από τον Δήμο Άργους Μυκηνών

Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της πόλης του Άργους θα προσδιορίζουν, πλέον, άμεσα και εύκολα σε ποιά οδό της πόλης βρίσκονται. Χάρις στη σημαντική παρέμβαση που ξεκίνησε ο Δήμος Άργους Μυκηνών με την υλοποίηση του προγράμματος τοποθέτησης πινακίδων ονοματοθεσίας οδών, θα μπορούν, πιο εύκολα, να βρίσκουν τον προορισμό του. Ήταν μια έλλειψη δεκαετιών την οποία η Δημοτική Αρχή  έθεσε ως στόχο να καλυφθεί.

Οι πινακίδες τοποθετούνται στην αρχή, στο τέλος και στις διασταυρώσεις των οδών, σε θέσεις που έχουν αποφασισθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου.

Η ακεραιότητα και η καθαριότητα των πινακίδων θα διαφυλάσσεται και από τους Δημότες, καθώς, ο Δήμος με ανακοίνωσή του «παρακαλεί τους κατοίκους, ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές, να φροντίζουν για την καλή διατήρηση της καθαριότητας των πινακίδων».

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Άδοντας και Ψάλλοντας το θαύμα των Χριστουγέννων

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ...