Παραιτούνται από τις θέσεις ευθύνης αλλά παραμένουν ως μέλη στη ΝΟΔΕ Αργολίδας οι Στείρης και Ρουμελιώτης

81
Σχοινοχωρίτης (Μέσον), Ρουμελιώτης (Δεξιά) και Στείρης (Αριστερά)

Η ΝΟΔΕ Αργολίδας έδωσε στη δημοσιότητα τις επιστολές παραίτησης δύο εκ των μελών της από τις θέσεις ευθύνης που είχαν μέχρι σήμερα. Οι κκ Στείρης και Ρουμελιώτης ξεκαθαρίζουν ότι παραμένουν μέλη της ΝΟΔΕ. Δεν θεμελιώνουν όμως τα στοιχεία διαφωνίας που αναφέρουν ότι έχουν με τον αιρετό Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δημήτρη Σχοινοχωρίτη.

Η ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΝ

«Ναύπλιο 10/10/2018

Με την παρούσα γνωστοποιούμε τις παραιτήσεις μας από υπεύθυνοι σε τομείς Δράσεις της ΝΟΔΕ Αργολίδας λόγω πλήρους αδυναμίας συνεργασίας  με τον πρόεδρο Σχοινοχωρίτη Δημήτρη .

Δεχθήκαμε τις θέσεις που μας πρότεινε ο πρόεδρος σεβόμενοι  την ετυμηγορία των εσωκομματικών  εκλογών του Μαΐου 2018 και την απαράβατη αρχή μας για ανιδιοτελή προσφορά στο κόμμα, στα μέλη του και στους πολίτες του Νομού .

Η μέχρι σήμερα πορεία απέδειξε ότι δυστυχώς δεν υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και δεν γίνεται σεβαστή η ετυμηγορία των μελών της Νέας Δημοκρατίας όπως αυτή εκφράστηκε στις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου 2018 .

Για αυτό και ο Σπύρος Στείρης παραιτείται από Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Αργολίδας και  βοηθός υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας  .

Ο Παντελής Ρουμελιώτης από υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας.

Παραμένουμε μέλη της ΝΟΔΕ Αργολίδας θέση ευθύνης που μας έδωσε με την εμπιστοσύνη του ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα και συνεχίζουμε τον αγώνα για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη με γνώμονα το απόσπασμα από την τελευταία του ομιλία στην Πρέβεζα : «Εμείς βάζουμε απέναντι στο ψέμα και στο σκοτάδι, το φως και την αλήθεια.»

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας χωρίς εκπτώσεις, ως μέλη της ΝΟΔΕ Αργολίδας, και να ενημερώνουμε τους πολίτες της Αργολίδας και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό.

Με τιμή,

Στείρης Σπύρος

Οικονομολόγος Mcs

Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

Ρουμελιώτης Παντελής

Καθηγητής Πληροφορικής»