Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Δούμας, διαφωνών με την υποτίμηση των συλλογικών οργάνων της Νέας Δεξιάς από τον Φαήλο Κρανιδιώτη

824
Η ανακοίνωση παραίτησης αναρτημένη στο facebook του Παναγιώτη Δούμα

Λίγο πριν από τις 12.00, ο αντιπρόεδρος «Νέα Δεξιά», Παναγιώτης Δούμας, ανακοίνωσε την παραίτησή του από την θέση ευθύνης του αντιπροέδρου του κόμματος .

Ο Παναγιώτης Δούμας, παραμένει μέλος στη Νέα Δεξιά.

Αν και ο ίδιος δεν γράφει λεπτομέρειες για τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφασή του αυτή, άνθρωποι του περιβάλλοντός του σημειώνουν πως ο Παναγιώτης Δούμας, παραιτήθηκε για λόγους αρχών. Ειδικότερα, τιμώντας την επιλογή του σε ένα συλλογικό όργανο του κόμματος, που παρακάμφθηκε και υποτιμήθηκε από τις προσωπικές και εν αγνοία των οργάνων του κόμματος-συμφωνίες του Φαήλου Κρανιδιώτη με τον Κυριάκο Βελόπουλο.

Η οπτική της παραίτησης του Παναγιώτη Δούμα για λόγους αρχών, ενισχύεται από το γεγονός ότι πρόκειται για ένα από τα δυναμικότερα στελέχη του πατριωτικού χώρου και έχει τοποθετηθεί εμπράκτως υπέρ των διεργασιών που μπορούν να επιφέρουν κομματικές συνεργασίες, μετέχοντας δραστήρια στο Ε.Σ.Ο. (Εθνικό Συντονιστικό Όργανο).