Παρέδωσαν ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο, το 16ο, που αγοράσθηκε από την ανακύκλωση πλαστικών πωμάτων

264
*Στην φωτογραφία ο Αποστόλης κατά την παραλαβή του αμαξιδίου με τον υπεύθυνο της συλλογής για το Πόρτο Χέλι κ. Χάνο Λευτέρη.

Συνεχίζεται η δράση των Γιώργου Λυσίκατου και Παναγιώτη Τούμπα που συντονίζουν εδώ και τρία χρόνια την συλλογή πωμάτων από πλαστικά μπουκάλια, τα οποία μεταπωλούν και αγοράζουν αναπηρικά αμαξίδια που τα προσφέρουν σε συμπολίτες που τα έχουν ανάγκη.

Η συμμετοχή των πολιτών παραμένει μεγάλη. Οι ποσότητες που έχουν ανακυκλωθεί από την έναρξη της δράσης πριν από περίπου τρία χρόνια είχαν ως αποτέλεσμα να δοθούν 15 αναπηρικά αμαξίδια τόσο σε συμπολίτες μας (Ναύπλιο – Άργος – Πόρτο Χέλι – Κρανίδι) που τα είχαν ανάγκη και δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν όσο και στο Νοσοκομείο του Ναυπλίου προς εξυπηρέτηση του κοινού.

Μετά την απαραίτητη ποσότητα που μαζεύτηκε στα σημεία συλλογής (Νοσοκομείο Ναυπλίου, Οικοδομικά Υλικά Λ. Χάνος στο Πόρτο Χέλι, 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου και ΚΕΠ Νέας Κίου) και την ανακύκλωση των πλαστικών πωμάτων ένα ακόμη αναπηρικό αμαξίδιο (το 16ο) δόθηκε στον Αποστόλη για οικείο του πρόσωπο το οποίο το είχε ανάγκη.