Ο Δημήτρης Καμπόσος ετοιμάζεται για να κολυμπήσει τον Μάιο, στο Κολυμβητήριο Άργους

Ολοκληρώθηκαν οι εκσκαφές του κύριου τμήματος του κολυμβητηρίου, που ξεκίνησε και κατασκευάζεται με αυτοχρηματοδότηση από τον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Ήδη, “σιδερώνεται” με τον κατάλληλο οπλισμό η βάση της 25μετρης πισίνας και τοποθετούνται τα μονωτικά στοιχεία των πλευρών.

Οι εργασίες που προχωρούν με εντυπωσιακό ρυθμό έρχονται να διαψεύσουν τους ισχυρισμούς των αντιπολιτευόμενων παρατάξεων και επαληθεύσουν το κεντρικό σύνθημα του Δημήτρη Καμπόσου «Κρατάμε το λόγο μας»!

Τα βασικά στοιχεία της διοίκησης που ασκεί ο Δημήτρης Καμπόσος, είναι απλά: Αφοσίωση στους Δημότες, Αποτελεσματικότητα, Συνέπεια, Νοικοκυροσύνη, και Ρεαλισμός. Στοιχεία που έρχονται να επιβεβαιώσουν την επιλογή των Αργείων που με την ψήφο τους, λένε συνεχώς ένα μεγάλο ΟΧΙ στους κομματικούς εκπροσώπους και επιλέγουν ως Δήμαρχο… τον Δικό τους Άνθρωπο!

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Γεωργόπουλος προς Σφυρή: «Απερχόμενε δήμαρχε Ερμιονίδας έχεις περιέλθει σε προεκλογικό πανικό και σε πήρε η πολιτική κατρακύλα»

Μύγα στο σπαθί του δείχνει πως δεν θα σηκώσει κατά την προεκλογική περίοδο ο Γιάννης ...