Ο Γιώργος Σαρρής συντάσσεται με τον Δημήτρη Καμπόσο και διεκδικεί την εκλογή του με όπλα το Ήθος του, την Δημοφιλία του και την Ευθύνη που επέδειξε ως Δημοτικός Σύμβουλος

211
Γιώργος Σαρρής. Δημοτικός Σύμβουλος Άργους Μυκηνών

Η γνωστοποίηση της ένταξης του Γιώργου Σαρρή στον συνδυασμό “Αλλαγή Πορείας” του Δημήτρη Καμπόσου ήταν το αυτοδιοικητικό γεγονός του Οκτωβρίου.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σαρρής, ήταν βασικό –ιδρυτικό στέλεχος της δημοτικής παράταξης του Δημήτρη Πλατή, που είχε υποστηριχτεί και από τον βουλευτή Γιάννη Μανιάτη (ΠΑΣΟΚ). Διακρίθηκε κατά την διάρκεια της 4ετούς δημοτικής του θητείας για το Ήθος που επέδειξε, την Συνέπεια ως προς τις υποχρεώσεις του και την Ορθότητα των παρεμβάσεών του που είχαν πάντοτε ως κριτήριο το συμφέρον  του Δήμου και των Δημοτών.

Ο Γιώργος Σαρρής, που είναι στέλεχος της Ελληνικής Αστυνομίας, υπηρετούσε τα τελευταία χρόνια ως συνοδός ασφαλείας του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη. Σε μία κίνηση που αποδεικνύει το Ήθος του και την ανιδιοτέλειά του, πριν γνωστοποιήσει την ένταξή του στην παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου, παραιτήθηκε από την ευνοϊκή του απόσπαση προκειμένου να μη δημιουργήσει πιθανά κομματικά ζητήματα στον τ. Υπουργό.

Η παρουσία του Γιώργου Σαρρή στον συνδυασμό του Δημήτρη Καμπόσου διευρύνει τον χώρο εκλογικής αναφοράς της παράταξης “Αλλαγή Πορείας” και επιβεβαιώνει την αντίληψη ότι «ο Καμπόσος αποτελεί υπερκομματική και ενωτική υποψηφιότητα»