Τα έργα αγροτικής οδοποιίας προχωρούν με έντονο ρυθμό

Οι μηχανικοί καταγράφουν τις ανάγκες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών προχωρά σε αποκαταστάσεις

Ταυτόχρονα με τα έργα αποκατάστασης των καταστροφών της αγροτικής οδοποιίας που ήδη υλοποιούνται, κλιμάκιο μηχανικών συνόδευσε τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Κρίγγο προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές της γέφυρας Σχινοχωρίου προκειμένου να προβούν άμεσα στην αποκατάσταση τους. Επίσης θα υλοποιηθούν τα απαιτούμενα τεχνικά έργα με στόχο την αποκατάσταση των δρόμων προς τον οικισμό.

Η αυτοψία συνεχίστηκε  στην Κοινότητα Καπαρελίου όπου και θα αποκατασταθεί γέφυρα η οποία έχει υποστεί ζημιές καθώς και άλλες μικρότερες αποκαταστάσεις.

«Οι ενέργειες του Δήμου Άργους Μυκηνών για την αποκατάσταση των ζημιών από τις πλημμύρες, που προκάλεσε η τελευταία κακοκαιρία, υπήρξαν άμεσες σύμφωνα με τις εντολές που έχει δώσει ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος» δήλωσε ο αντιδήμαρχος κ. Κρίγγος που εποπτεύει των έργων αποκατάστασης.

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Άδοντας και Ψάλλοντας το θαύμα των Χριστουγέννων

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ...