Η Δημοτική Παράταξη “Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου”, για την Εθνική Επέτειο του ΟΧΙ

56

Το ΟΧΙ που είπε ο Εθνικός Κυβερνήτης της Ελλάδος Ιωάννης Μεταξάς στον πρέσβη της Ιταλίας Εμμ. Γκράτσι, τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου του 1940, είναι αυτό που σήμερα γιορτάζουμε.

Γιορτάζουμε την αγάπη χωρίς όρια ενός λαού για το Έθνος του και την Πατρίδα του.

Κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα από τις εικόνες που βλέπουμε σήμερα από τα επίκαιρα της εποχής, έναν λαό -τον μοναδικό ίσως στη Γη- να πανηγυρίζει για την έναρξη(!!!) ενός πολέμου και να πηγαίνει τραγουδώντας στο μέτωπο, να υπερασπισθεί τα Όσια και τα Ιερά του.

Φυσικά ακόμα και τότε μερικοί, ελάχιστοι, είχαν ανθελληνική φωνή και στάση, αλλά η φωνή τους πνίγηκε από τη συντριπτική ομόψυχη στάση των Ελλήνων, (άσχετα εάν αυτοί οι διαχρονικοί Εφιάλτες της χώρας μετά τον Β’  Παγκόσμιο Πόλεμο αιματοκύλησαν την Ελλάδα  με 154.000 νεκρούς τουλάχιστον και 684.000 πρόσφυγες).

 

Σήμερα, παρά ποτέ, είναι επιτακτική ανάγκη να αναζητήσουμε ξανά ηγέτες να λένε ΟΧΙ σε κάθε τι που επιβουλεύεται την Εθνική μας ταυτότητα (πολιτισμό- πίστη- γλώσσα- έδαφος).

Σήμερα, που το ΝΑΙ και η ΥΠΟΤΑΓΗ  στο Δ’  Ράιχ  και στους Παγκοσμιοποιητές διαλύουν τη Πατρίδα μας, έχουμε την ατυχία να είμαστε ζωντανοί μάρτυρες της Άλωσης κάθε τι Ελληνικού και βιώνουμε μια βίαιη αντικατάσταση πληθυσμού, από φυλές που καμία σχέση δεν έχουν με την Ιερή Φυλή των Ελλήνων.

 

Ζήτω το ΟΧΙ  της 28ης Οκτωβρίου 1940, αναμένοντας με χαρά ηγέτες που θα πουν ξανά ΟΧΙ στους σύγχρονες κατακτητές μας και στους εγχώριους Εφιάλτες τους.

 “Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου” 

Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου

Χάρης Βασ. Μιχαλακόπουλος