Η δημιουργία νέων γηπέδων και η συντήρηση και εκσυγχρονισμός των παλαιών, αποτελούν προτεραιότητα για τον Δήμο Άργους Μυκηνών

10

H δημοτική αρχή του Δήμου Άργους Μυκηνών και όλες οι διοικήσεις του Νομικού Προσώπου «Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός» αντιμετώπισαν θετικά το πρόβλημα των αγωνιστικών χώρων και κυρίως του ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Π. Τζαβέλλας, νε ανακοίνωσή του ενημερώνει για τις προσπάθειες που γίνονται για την συντήρηση και εκσυγχρονισμό τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εγκαίνια γηπέδου Προσύμνης (2015)

«Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν πολλά νέα γήπεδα στο Δήμο Άργους Μυκηνών. Παράλληλα η συντήρηση τόσων γηπέδων και η βελτίωση τους δημιούργησε περισσότερες οικονομικές απαιτήσεις πέρα από τις δυνατότητες του Ν.Π.Δ.Δ. σε συνδυασμό με την υποχρηματοδότηση γενικώς στους δήμους τα τελευταία έτη. Καταβάλλονται επομένως καθημερινά τεράστιες προσπάθειες και στις προσεχείς ενέργειες είναι η τοποθέτηση δημοσιογραφικών στο γήπεδο Κιβερίου, πέρα από τις άμεσες ενέργειες μας για αποκατάσταση των φθορών από τις πρόσφατες καταστροφές λόγω των ακραίων καιρικών φαινόμενων που έπληξαν την περιοχή μας. Ως Ν.Π.Δ.Δ. από τη στιγμή που μας παραδίδεται η χρήση του αγωνιστικού χώρου  αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και την λειτουργία του. Ήδη το γήπεδο των Λιμνών που μας έχει παραδοθεί είναι σε άριστη κατάσταση και συνεχίζεται η τελική διαμόρφωση του, αλλά και του Κεφαλαρίου όπου ήδη ξεκίνησαν εργασίες. Σε ό,τι αφορά το γήπεδο Σκαφιδακίου δεν έχει παραδοθεί ακόμη από τον εργολάβο  του έργου».