Εγκαίνια γηπέδου Προσύμνης (2015)

Η δημιουργία νέων γηπέδων και η συντήρηση και εκσυγχρονισμός των παλαιών, αποτελούν προτεραιότητα για τον Δήμο Άργους Μυκηνών

H δημοτική αρχή του Δήμου Άργους Μυκηνών και όλες οι διοικήσεις του Νομικού Προσώπου «Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός» αντιμετώπισαν θετικά το πρόβλημα των αγωνιστικών χώρων και κυρίως του ποδοσφαίρου.

Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Π. Τζαβέλλας, νε ανακοίνωσή του ενημερώνει για τις προσπάθειες που γίνονται για την συντήρηση και εκσυγχρονισμό τους.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν πολλά νέα γήπεδα στο Δήμο Άργους Μυκηνών. Παράλληλα η συντήρηση τόσων γηπέδων και η βελτίωση τους δημιούργησε περισσότερες οικονομικές απαιτήσεις πέρα από τις δυνατότητες του Ν.Π.Δ.Δ. σε συνδυασμό με την υποχρηματοδότηση γενικώς στους δήμους τα τελευταία έτη. Καταβάλλονται επομένως καθημερινά τεράστιες προσπάθειες και στις προσεχείς ενέργειες είναι η τοποθέτηση δημοσιογραφικών στο γήπεδο Κιβερίου, πέρα από τις άμεσες ενέργειες μας για αποκατάσταση των φθορών από τις πρόσφατες καταστροφές λόγω των ακραίων καιρικών φαινόμενων που έπληξαν την περιοχή μας. Ως Ν.Π.Δ.Δ. από τη στιγμή που μας παραδίδεται η χρήση του αγωνιστικού χώρου  αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και την λειτουργία του. Ήδη το γήπεδο των Λιμνών που μας έχει παραδοθεί είναι σε άριστη κατάσταση και συνεχίζεται η τελική διαμόρφωση του, αλλά και του Κεφαλαρίου όπου ήδη ξεκίνησαν εργασίες. Σε ό,τι αφορά το γήπεδο Σκαφιδακίου δεν έχει παραδοθεί ακόμη από τον εργολάβο  του έργου».

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς κατεβαίνει και πάλι για υποψήφιος Δήμαρχος στο δήμο Ναυπλιέων με το συνδυασμό «ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ»

Δράσεις στήριξης εξαρτημένων από αλκοόλ και ουσίες, υπόσχεται ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς στην ανακοίνωση καθόδου του ...