Αξιοποίηση του Europe Direct για προώθηση του Τουριστικού προσώπου του Ναυπλίου στη Λιθουανία

Αξιοποιώντας την επίσκεψη αντιπροσωπείας του Europe Direct Λιθουανίας στο Ναύπλιον, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος ξενάγησε την αντιπροσωπεία, στην οποία συμμετείχαν οι επικεφαλής των Κέντρων Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Λιθουανίας και η αρχηγός της αποστολής και υπεύθυνη για όλα τα Europe Direct Λιθουανίας στο Γραφείο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο Βίλνιους.  Έγινε ανταλλαγή δώρων και τους δόθηκε πληροφοριακό υλικό τουριστικού ενδιαφέροντος.

Τα έντυπα, που προβάλλουν το Ναύπλιο, μεταφέρθηκαν δια της αντιπροσωπείας στον Πρέσβη της Λιθουανίας στην Ελλάδα και στο Υπουργείο Τουρισμού της Λιθουανίας. Οι επισκέπτες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για την ομορφιά του Ναυπλίου και την εύκολη  πρόσβαση από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας. Η επαφή αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς από τον Μάρτιο που ξεκίνησαν απευθείας πτήσεις Βίλνιους-Αθήνα, έχουν επισκεφθεί τη χώρα μας χιλιάδες Λιθουανοί τουρίστες.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της λειτουργίας του Europe Direct Δήμου Ναυπλιέων που υπηρετεί την εξωστρέφεια του Δήμου Ναυπλιέων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Ο Αντρέας Πουλάς θα είναι υποψήφιος Βουλευτής Αργολίδας με το ΚΙΝ.ΑΛ.

Το Κίνημα Αλλαγής -ΚΙΝ.ΑΛ.- ανακοίνωσε τον κορμό του ψηφοδελτίου του στην Αργολίδα. Οι τρεις υποψήφιοι ...