Ανακοινώθηκε συνεργασία της Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση (Συναδινός) με τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας (Αλικάκος)

404
Ο Στρατηγός Ελ. Συναδινός στην εκδήλωση της "Αίγλης"

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (ΑΙΓΛΗ) η εκδήλωση παρουσίασης του νέου κόμματος ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. (Πατριωτική Ριζοσπαστική Ένωση) επί κεφαλής του οποίου είναι ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός. Θυμίζουμε ότι ο κ. Ελευθέριος Συναδινός είναι αντιστράτηγος ε.α. και εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με την «Χρυσή Αυγή» από την οποία και παραιτήθηκε, προσφάτως, διαφωνών με πολιτικές και οργανωτικές πρακτικές του κόμματος.

Στην ομιλία του ο κ. Ελευθέριος Συναδινός αναφέρθηκε εκτεταμένα τόσο στα κρίσιμα εθνικά ζητήματα όσο και στο κοινωνικό πεδίο.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ανακοινώθηκε από τον επί κεφαλής του κόμματος «Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας» κ. Νίκο Αλικάκο απόφαση σύμπραξης των δύο κομμάτων.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και χαιρέτησαν, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Κουριανίδης υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επι κεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Πόλη Ελληνική», ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας Νίκος Αλικάκος και ο Γραμματέας του Συνδέσμου Δημήτρης Βαλασίδης, ο πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Συμ. Κουμπάνης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης (τ. βουλευτής της Χρυσής Αυγής, η πρώην βουλευτής Λάρισας Δέσποινα Σβερώνη (τ. βουλευτής της Χρυσής Αυγής), ο Αντιπρόεδρος του ΠΑΤ.ΡΙ.Ε. Ζ. Κολλιός, ο κ. Σαλαβράκος ως Αντιπρόσωπος του ΛΑΟΣ, ο στρατηγός κ. Αϋφαντής του κόμματος “ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ”, ο Μάνος Κώνστας Γραμματέας του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ,  ο Χρήστος Ρήγας Περιφερειακός Σύμβουλος Περ. Δυτικής Ελλάδος. κ.ά..

Η ανακοίνωση της σύμπραξης της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε με το Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας (ΣΕΕ) αποδεικνύει την ύπαρξη ισχυρού αιτήματος για εκλογική συνεργασία των διάσπαρτων μικρών κομμάτων και δικαιώνει την στρατηγική προσπάθεια του Ε.Σ.Ο. για δημιουργία εκλογικής πολιτικής πλατφόρμας που θα γίνει αποδέκτης των ψήφων ολόκληρου του πολιτικού χώρου ο οποίος ορίζεται μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής, δίνοντας εκλογική επιλογή σε περίπου 1.000.000 ψηφοφόρους.