Ήμασταν δυο… Γίναμε τρεις… Φτάσαμε χίλιοι  δεκατρείς… και προχωράμε!

Έφτασαν τους χίλιους οι φίλοι (και μη φίλοι) που δήλωσαν δημόσια πως τους αρέσει η σελίδα Ακρομόλιο. Μέσα σε ένα χρόνο, από την δημιουργία της…

Τον Μάιο ήμασταν μόνον 400 και τους θεωρούσαμε ήδη πολλούς. Προφανώς είχαμε υποτιμήσει την ανάγκη των Πολιτών για μια προσέγγιση που θα εκφεύγει της ουδετερότητας ενός Δελτίου Τύπου. Που δεν θα υπηρετεί τη σκοπιμότητα μιας αντίληψης του τύπου «Η Ευρώπη είναι η νέα μεγάλη ιδέα των Ελλήνων», την οποία αποδέχονται και προωθούν οι ξεπεσμένοι σοσιαλιστές, οι διεφθαρμένη αριστερά και οι απροσανατόλιστοι της φιλελεύθερης (και όχι ελεύθερης) παράταξης.

Είναι πολλά τα βήματα που πρέπει να γίνουν ακόμη.

Με σεβασμό στο δικαίωμα εκφοράς της άλλης άποψης και άρνηση του τσαλαβουτήματος στο βούρκο του ψεύδους και των ύβρεων θα το προσπαθήσουμε με στόχο τον μαγικό αριθμό των 5.000 και ορίζοντα το 2019.

Σας θυμίζουμε πως το akromolio.gr είναι ανοιχτό για σας. Αρκεί το κείμενό σας να σταλεί στο mail: [email protected] 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Τα κόμματα του «Δημοκρατικού Τόξου» λειτουργούν ως εξαπτέρυγα του Τσίπρα στον σχεδιασμό παράδοσης του ονόματος της Μακεδονίας

του Νικηφόρου Λυκίδη Ας πάρουμε τα γεγονότα με τη σειρά. Άνοιξη 2017. Η Σερβία αρνείται ...