Ένας επιτυχημένος θέτει και πάλι υποψηφιότητα. Ο Νίκος Δελής (με το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ ΔΕ) και πάλι υποψήφιος στο ΑΠΥΣΔΕ Πελοποννήσου

27
Νίκος Δελής

Με ανοικτή επιστολή του, ο Νίκος Δελής (ήδη τακτικό αιρετό μέλος ΑΠΥΣΔΕ Πελοποννήσου), με ανοιχτή επιστολή προς τους συναδέλφους γνωστοποιεί την εκ νέου υποψηφιότητά του, αναφέρει στοιχεία από την δράση του και ζητά την υπερψήφισή του.

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΛΗ

             Συνάδελφοι – ισσες

Με την ευκαιρία των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου 2018 επικοινωνώ μαζί σας, γιατί είναι πεποίθησή μου ότι όσοι εκλέγονται ή επιθυμούν να εκλεγούν οφείλουν να μιλάνε στους συναδέλφους με καθαρό λόγο, γιατί θέλουν να εκλέγονται; τι επιδιώκουν; και τι μπορούν να προσφέρουν ώστε να επιλέξουμε να μας εκπροσωπούν αυτοί που έχουν τις προϋποθέσεις και εγγυώνται την εκπροσώπησή μας.

Συνάδελφοι ως τακτικός αιρετός εκπρόσωπός σας στο ΑΠΥΣΔΕ Πελοποννήσου τα τελευταία 2 χρόνια που πέρασαν και για όσες φορές κλήθηκα υποστήριξα με επιχειρήματα και με σθένος όσα δίκαια αιτήματα κατατέθηκαν στο Συμβούλιο από συνάδελφους, (τα οποία πέρασαν όλα) χωρίς χρωματικούς προσδιορισμούς κάνοντας το καλύτερο για το κλάδο μας χωρίς συμβιβασμούς έχοντας σαν γνώμονα την κοινωνική ευαισθησία, αξιοκρατία και δικαιοσύνη (Άδειες άνευ αποδοχών, Ανακλήσεις, απόδοση Δεύτερης ειδικότητας, εσωτερικές αποσπάσεις, κρίσεις συντονιστών εκπαίδευσης) όπως και με την διεκδίκηση της λειτουργίας όλων των ολιγομελών καθώς και για προσλήψεις μονίμων & αναπληρωτών.

 

Συνάδελφοι ζητώ και πάλι την ψήφο σας για να έχω τη δυνατότητα να σας εκπροσωπώ στο ΑΠΥΣΔΕ Πελοποννήσου μαχόμενος για αξιοκρατία, διαφάνεια και δικαιοσύνη χωρίς προκαταλήψεις και διαιρετότητες. Θέλω να

σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι στο ΑΠΥΣΔΕ η δική σας φωνή, η δική σας δυναμική παρουσία.

Η επιλογή μου ως εκπροσώπου σας σε κάθε περίπτωση θα είναι επιλογή για τη δημόσια εκπαίδευση και τους καθηγητές.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Δελής Νικόλαος

 

  • ΤΑΚΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΑΠΥΣΔΕ ΠΕΛ/ΣΟΥ
  • ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΟΥΣ
  • ΤΑΜΙΑΣ ΠΕΚΑΠ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
  • ΜΕΛΟΣ ΕΛΜΕ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ

 

e-mail: [email protected]  Mob: 6937579375