11η Σεπτεμβρίου 2001: Η μέρα που άλλαξε τον κόσμο

62
Θέκλα Μεταξά-Ερευνήτρια αστρολογίας

Ήταν 15.46 μ.μ. ώρα Ελλάδος, 08.46π.μ. ώρα Νέας Υόρκης,  πριν από 17 χρόνια, σαν σήμερα. Η τηλεόραση σταμάτησε το κανονικό της πρόγραμμα, και άρχισε να προβάλει κάτι αλλόκοτες σκηνές. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο ανέκδοτο, ή κάποια διαφήμιση αμερικάνικης ταινίας τρόμου. Αργότερα συνειδητοποίησα ότι ήταν η απ’ ευθείας μετάδοση ενός τραγικού συμβάντος.

Μέσα σε λίγα λεπτά, οι δίδυμοι πύργοι της Ν. Υόρκης καταρρέουν σαν να είναι χάρτινοι, ο ένας μετά τον άλλον. Περίπου 3.000 οι νεκροί. Σύντομα μαθαίνουμε ότι επρόκειτο για τρομοκρατικό χτύπημα που οργανώθηκε από τον Ο. Μπιν Λάντεν, ηγέτη της Αλ Κάιντα. Ισλαμιστές τρομοκράτες λοιπόν. Φυσικά, δεν έχει καμιά σημασία που αργότερα η ίδια η παθούσα χώρα άρχισε να τροφοδοτεί και να εξοπλίζει την ισλαμική τρομοκρατία. Χρειαζόταν τότε μια αφορμή για να εξαφανιστούν κάποιες χώρες ως αντίποινα.

Λίγο καιρό μετά, ακούστηκε πως η επίθεση δεν έγινε πραγματικά, και πως τα 2 αεροσκάφη που έπεσαν στους πύργους, ήταν ένα ολόγραμμα. Οι πύργοι όμως έπεσαν. Τα θύματα υπήρχαν, με αεροσκάφη ή χωρίς.

Προσεγγίζω τη στιγμή της έναρξης του τρομοκρατικού χτυπήματος αστρολογικά. Στις 08.46 π.μ. ώρα Νέας Υόρκης, ανατέλλει το ζώδιο του Ζυγού, και πολύ κοντά στον ωροσκόπο βρίσκεται ο Ερμής. Ο Ερμής συνδέεται τόσο με το εμπόριο (Κέντρο Εμπορίου), όσο και με τα μηνύματα.

Το πρώτο σημάδι που παρατηρούμε είναι η αντίθεση του Κρόνου με τον Πλούτωνα. Ο Κρόνος βρίσκεται στους Διδύμους (Δίδυμοι πύργοι) στον 8ο οίκο του θανάτου, και ο Πλούτων στον Τοξότη στον 2ο οίκο. Η αντίθεση αυτή συμβολίζει μια τρομακτική δύναμη πάνω σε ακίνητο στόχο. Ταυτόχρονα υπάρχει μια δραστική και βίαιη αλλαγή που πηγάζει από το σκοτάδι του Κάτω κόσμου, και μεταβάλλει τις υπάρχουσες δομές του Πάνω κόσμου. Την ίδια στιγμή, ο Ουρανός στον Υδροχόο από τον οίκο της πατρίδας «επιτίθεται» στην Αφροδίτη, που συμβολίζει το λαό.

Μια έκλειψη Σελήνης, στις 05 Ιουλίου του 2001, είχε γίνει ακριβώς την ημέρα των γενεθλίων των ΗΠΑ, και έδειχνε καθαρά ότι θα είχε καταλυτική επίδραση πάνω στη ζωή των ΗΠΑ αλλά και ολόκληρου του πλανήτη.

Ο Ουρανός ήταν και παλιότερα επιθετικός, το 1917, όταν η Αμερική έμπαινε στον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Κρόνος βρισκόταν πάλι στην ίδια θέση μεταξύ 1972-73 (Πόλεμος Βιετνάμ- Γουότεργκεϊτ) , το 1943 με τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο, και το 1913-14 με την έναρξη του Α΄Παγκοσμίου Πολέμου.

Η ύπαρξη του Ποσειδώνα και του Ουρανού μέσα στον οίκο της πατρίδας, μας κάνουν να ξανασκεφτούμε εκείνη τη θεωρία περί «εξαπάτησης και ολογράμματος».

Υπάρχει κι ένα ύποπτο αστέρι κοντά στον Πλούτωνα, το ALWAID, στο β΄του αστερισμού του Δράκου, της φύσης του Κρόνου και του Άρη, που φέρνει απώλεια περιουσίας, βία, εγκληματικές διαθέσεις και ατυχήματα, ότι ακριβώς έφερε και ο Πλούτων τη στιγμή του τρομοκρατικού χτυπήματος.

Στη μυθολογία μας ο Δράκος συνδυάζεται με τον 11ο άθλο του Ηρακλή (μιλάμε για την 11η Σεπτεμβρίου), το γνωστό άθλο που αναφέρεται στα Μήλα των Εσπερίδων. Εσπερίδες, Έσπερος, Δύση. Πρόκειται για τον Δράκο που φύλαγε τα χρυσά μήλα, τα οποία ο Ηρακλής με τη βοήθεια του Άτλαντα κατάφερε να «κλέψει». Για τον Ηρακλή το 11 ήταν ένας τυχερός αριθμός, για τις ΗΠΑ, ο πιο δυσμενής.