Την Τρίτη το πρωί στις 9,30 χτύπησε το πρώτο κουδούνι της χρονιάς στο 3ο Δημοτικό Άργους 

25

Υποδέχθηκαν τα παιδιά, τους ευχήθηκαν Καλή Σχολική Χρονιά!!!
Την Τρίτη το πρωί στις 9,30 χτύπησε το πρώτο κουδούνι της χρονιάς.
Οι αγαπητοί Ιερείς στα παιδιά π. Αντώνιος Φιλιππής, π. Ιωαννης Μητροσυλης και ο κ. Δημήτρης Κορομπόκης  τέλεσαν τον Αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά.
Μαζί μας παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Άργους-Μυκηνών κ. Ευάγγελος Κομπόσης και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Πέτρος Διολίτσης.
Η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μαρία Σκλιάμη (Maria Skliami) είπε λίγα λόγια όπως φαίνονται παρακάτω…
“Καλημέρα,
Σας καλώς ορίζουμε στο σχολείο μας εκ μέρους του συλλόγου.Καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και καλή δύναμη στους δασκάλους μας, που με αγάπη και υπομονή έχουν το μέλλον των παιδιών μας στα χέρια τους.
Ο Σύλλογος δεν χρειάζεται να μιλάει πολύ γιατί μιλούν οι δράσεις και τα έργα του.
Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως σε 2 εβδομάδες θα έρθει η πρώτη ειδοποίηση εκ μέρους του συλλόγου, με σκοπό την ανάδειξη νέου Δ.Σ. μιας και η θητεία του Δ.Σ. λήγει.Καλό θα είναι να μην είμαστε 30 άνθρωποι στη συνέλευση γιατί αφορά τα παιδιά μας και είναι απαραίτητη η συνέχεια του συλλόγου.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές και τους χορηγούς μας που μας βοηθούν και μας στηρίζουν σε όλες τις δράσεις, γιατί χωρίς αυτούς θα ήταν δύσκολα και ακατόρθωτα.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο.”
Στην συνέχεια ο Διευθυντής μας κ. Μουσταΐρας Παναγιώτης μίλησε σε παιδιά και γονείς.
Αφού μπήκαν στις νέες τάξεις τα παιδιά και συναντήθηκαν με νέους, παλιούς συμμαθητές και δασκάλους τους, έδωσαν ραντεβού για την Τετάρτη το πρωί.
Φεύγοντας όλα τα παιδιά γλυκάθηκαν από τα donuts που μας πρόσφερε απλόχερα ο Liberis Fournos (Λυμπέρης φούρνος στο Κιβέρι). Τον οποίο για μια ακόμη φορά τον ευχαριστούμε για την χορηγία του.

Καλή Σχολική Χρονιά…..