Σήμερα, στην Κίο του Πολιτισμού, η 100η αιμοδοσία των “Δεσμών Αίματος”

159

Μία ξεχωριστή, γιορτινή, ολοήμερη αιμοδοσία πραγματοποιείται σήμερα στην Κίο του Πολιτισμού, με την συμβολή εθελοντών αιμοδοτών και διοργάνωση από τους “Δεσμούς Αίματος”.

Είναι ξεχωριστή διότι συμπληρώνεται η 100η αιμοδοσία από την ίδρυση του Συλλόγου, ο οποίος με ανακοίνωσή του εκφράζει την επιθυμία «…να έχουμε δίπλα μας όλους του συνεργάτες μας να γιορτάσουμε μαζί…»

Η αιμοδοσία πραγματοποιείται σήμερα, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων Ι.Ν. Αγ. Ειρήνης Νέας Κίου και ώρες 9:00-12:30 & 17:00-20:30.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι “Δεσμοί Αίματος” «Αυτό όμως που μας δίνει μεγάλη χαρά είναι ότι καταφέραμε να καλύψουμε το 100% των αναγκών των συνανθρώπων μας με την δική σας βοήθεια, επιτυγχάνοντας έναν από τους στόχους του Συλλόγου – να μη λείψει αίμα από κανέναν. Για αυτό σας καλούμε να είστε δίπλα μας σε αυτή τη γιορτινή αιμοδοσία γιατί όλοι μαζί τα καταφέραμε και όλοι μαζί θα σηματοδοτήσουμε μία νέα αρχή.

Μαζί μας θα είναι και οι συνεργάτες- υποστηρικτές (σύλλογοι, αθλητικές ομάδες κ.α.), οι οποίοι θα βρίσκονται στον προαύλιο χώρο μπροστά στον Ι.Ν. Αγ. Ειρήνης Νέας Κίου όπου θα μπορείτε να ενημερωθείτε για τις δικές τους δράσεις».