Οι Εκπαιδευτικοί «ψάχνουν» τον Τάσο Χειβιδόπουλο και ο Βουλευτής τον ξεμπροστιάζει

7

Συγκεντρώθηκαν, την Τρίτη, οι εκπρόσωποι των Εκπαιδευτικών, στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, ζητώντας επίσημη πληροφόρηση σχετικά με τις εξελίξεις για την μεταφορά των μαθητών.

Ο Τάσος Χειβιδόπουλος απουσίαζε στην Αθήνα, ξεχνώντας ότι ήταν υποχρέωσή του να ενημερώσει τους δασκάλους των παιδιών μας.

Χθες, ο βουλευτής Γιάννης Αδριανός, δεν ασχολήθηκε να ρωτήσει τον αντιπεριφερειάρχη, για την οριστική λύση του προβλήματος. Προφανώς δεν θέλησε να χάσει τον χρόνο του. Η δήλωσή του είναι αποκαλυπτική και βάζει τον Τάσο Χειβιδόπουλο μπροστά στις ευθύνες του που προσπαθεί να αποκρύπτει.

«Τρείς εβδομάδες μετά την έναρξη της σχολικής χρονιάς και ενώ χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες ταλαιπωρήθηκαν, ξεκίνησε χθες η μεταφορά τους με λεωφορεία του ΚΤΕΛ με προσωρινή διευθέτηση χωρίς όμως να έχει δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα. Αυτό που έγινε ήταν η διαβεβαίωση της Περιφέρειας να δώσει το περιθώριο μέχρι την Παρασκευή ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες παράτασης της σύμβασης του 2015 μέχρι 31/12/2018 και νέου διαγωνισμού για νέα σύμβαση για τη μεταφορά μαθητών από τον Ιανουάριο του 2019 και μετά, με τροποποιημένους πίνακες δρομολογίων.

Οι αρμόδιοι συνεπώς να δώσουν  οριστική λύση στο πρόβλημα και να υλοποιήσουν τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε να μην επαναληφθεί άλλη χρονιά αυτό το απαράδεκτο γεγονός. Και βεβαίως οι αρμόδιοι οφείλουν να απαντήσουν για το πώς δημιουργήθηκαν αυτά τα προβλήματα με τις γνωστές απαράδεκτες συνθήκες εις βάρος των χιλιάδων μαθητών και των οικογενειών τους».

Και για όποιον το αγνοεί, ο αρμόδιος και υπεύθυνος έχει ονοματεπώνυμο. Τάσος Χειβιδόπουλος.

ΠΗΓΗ: https://argospress.blogspot.com/2018/09/blog-post_350.html