Ξεκινά η μεταφορά των μαθητών στα σχολεία, αφού πρώτα χάθηκαν 2 εβδομάδες μαθημάτων

65
Φωτογραφία αρχείου από την πολυσυζητημένη συνάντηση Χειβιδόπουλου, Μαθητών και Γονέων όπου ο αντιπεριφερειάρχης είπε “Δεν φταίω εγώ. Φταίνε ο νόμος και το ΚΤΕΛ. Δεν γνωρίζω πότε θα ξεκινήσει η μεταφορά των μαθητών στα σχολεία”.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο. Προχώρησε σε εντατικές και ευέλικτες διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους του ΚΤΕΛ Αργολίδας, παρακάμπτοντας ουσιαστικά τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσο Χειβιδόπουλο ο οποίος επέδειξε αδυναμία επίλυσης του αδιεξόδου, σχετικά με την μεταφορά των μαθητών στα σχολεία τους.

Όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, επαληθεύοντας τον Δημήτρη Καμπόσο που το είχε «προβλέψει» μιλώντας προς τους εκπροσώπους των μαθητών, (την παρελθούσα Παρασκευή) το ΚΤΕΛ ξεκινά και πάλι το μεταφορικό έργο από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018.

 

Με τίτλο “Ο Τατούλης έδωσε την λύση, ο Τάσος πανηγυρίζει και τα ΚΤΕΛ αρχίζουν την μεταφορά μαθητών την Τρίτη, το Site της Αργολικής Ανάπτυξης γράφει:

“Αμεσα τελείωσε η ιστορία με τα ΚΤΕΛ απο την στιγμή που ο Πέτρος Τατούλης δήλωσε ότι θα ασχοληθεί προσωπικά με το πρόβλημα .Ο Πέτρος Τατούλης έβαλε τέλος στην πολιτική αιμορραγία που δημιουργήθηκε απο τους λανθασμένους χειρισμούς του Τάσου Χειβιδόπουλου και έτσι η Αργολίδα έκανε αυτό έγινε σε ολη την Ελλάδα και μπαίνει στον χάρτη της κανονικότητας. Το αξιοσημείωτο είναι η παρουσία του Τάσου Χειβιδόπουλου αλλα και του Φάνη Στεφανόπουλου (!!!) στην ανακοίνωση της επίλυσης των προβλημάτων με τα ΚΤΕΛ προκειμένου να μειωθεί το κόστος της υποβάθμισης για την Αργολίδα που δεν μπόρεσε να δώσει λύση και χρειάσθηκε την παρέμβαση Τατούλη Ενδεικτικό της προσπάθειας που γίνεται για να μειωθεί η πολιτική ζημιά του Τάσου Χειβιδόπουλου είναι και η ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook όπου αναφέρει ότι :   “Τελικά η λύση έχει και αυτή ονοματεπώνυμα, παρότι ορισμένοι επιμένουν να ξεχνούν κάποια από αυτά… Η συνεργασία όλων μας με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη έδωσε τα αποτελέσματα που περιμέναμε.” προσθέτοντας και τις σχετικές φωτογραφίες απο την συνάντηση.

Η λιγόλογη ανακοίνωση του Πέτρου Τατούλη αναφέρει:

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η μεταφορά του υπολειπόμενου μέρους των μαθητών της Αργολίδας από την Τρίτη 25.09.2018, μετά από την αίσια έκβαση της συνάντησης που είχαν οι εκπρόσωποι του ΚΤΕΛ Αργολίδας, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσσο Χειβιδόπουλο, τους Θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες Πελοποννήσου κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου και κ. Άγγελου Παπαγγελόπουλου, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Π.Ε. Αργολίδας κ. Θεοφάνη Στεφανόπουλο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας, την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018, στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Φωτογραφία από την ανακοίνωση Τατούλη για έναρξη της μεταφοράς των μαθητών. Αριστερά στην άκρη ο Τάσος Χειβιδόπουλος