Ξεκίνησαν οι ακροάσεις για νέα μέλη της Παιδικής Χορωδίας του δήμου Ναυπλιέων

24

Η Παιδική Χορωδία του δήμου Ναυπλιέων ξεκίνησε τις πρόβες της, τo Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου και ώρα  11-12:30 το πρωί  και κάθε Σάββατο στον χώρο της, το Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου στο Πάρκο ΟΣΕ.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δημοτικού Ωδείου «Οι ακροάσεις για νέα μέλη της χορωδίας θα γίνονται κάθε Σάββατο στις 11:00 το πρωί  στο Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου».

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Έχοντας την δεκαπενταετή ιστορία της, με τις δεκάδες συναυλίες στο Ναύπλιο, αλλά και εκτός αυτού, τις αναμνήσεις και τις ωραίες στιγμές από την περσινή πορεία της, με τις σημαντικές εμφανίσεις της,  όπως τη μεγάλη συναυλία στην αίθουσα του  φιλολογικού συλλόγου «ο Παρνασσός» στην Αθήνα, τις συνεργασίες με διακεκριμένους καλλιτέχνες και χορωδίες, τη συνεχή παρουσία της στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, φιλοδοξεί και φέτος να συνεχίσει την ίδια ανοδική πορεία.  Ας δώσουμε  την ευκαιρία στα παιδιά μας να γνωρίσουν το είδος αυτό της μουσικής και να γεμίσουν δημιουργικά λίγες ώρες της καθημερινότητάς τους δουλεύοντας ομαδικά και πειθαρχημένα. Θα διδαχθούν και θα μάθουν θεωρία μουσικής και στοιχεία ορθοφωνίας.

Ο  Δήμος Ναυπλίου και  ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ στέκεται και θα συνεχίσει να στηρίζει την παιδική χορωδία βοηθώντας με όποιο τρόπο μπορεί στην υλοποίηση των στόχων της. Θα προσφέρει την απαραίτητη υλικοτεχνική και καλλιτεχνική υποδομή ώστε η  παιδική χορωδία να αποτελέσει πυρήνα δημιουργίας και πολιτισμού  του τόπου μας

Ευχαριστούμε τον μαέστρο της παιδική χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου για την αφιλοκερδή προσφορά του.

Οι ακροάσεις για νέα μέλη της χορωδίας θα γίνονται κάθε Σάββατο στις 11:00 το πρωί  στο Δημοτικό Ωδείο Ναυπλίου.

Σας περιμένουμε με χαρά και ανυπομονησία για να τραγουδήσουμε.

Τηλέφωνο επικοινωνίας ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:6944988096»