Μια χειραψία με το Σαμαρά “έδωσε το χρίσμα” στο Νίκα

21

Διαδικασίες εξπρές θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία για τους υποψήφιους Περιφερειάρχες ώστε να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητας μέχρι τα μέσα Οκτώβρη ώστε να σταματήσει η φημολογία να μπορούν οι υποψήφιοι με ηρεμία να κινηθούν για τη νίκη στις εκλογές.

Ένα τέτοιο δείγμα φημολογίας καταγράφηκε στην Μεσσηνία όπου τα τοπικά ΜΜΕ μιλάνε για χρίσμα στον Παναγιώτη Νίκα, Δήμαρχο Καλαμάτας, και αποκατάσταση των σχέσεων με τον Αντώνη Σαμαρά επειδή συναντηθήκαν σε μία καφετέρια και αντάλλαξαν χειραψία. Η κίνηση αυτή μάλιστα ερμηνεύθηκε και σαν χρίσμα !!!

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει αφού ακόμα και εάν ο Αντώνης Σαμαράς συναινούσε στην κάθοδο Νίκα θα έπρεπε να λυθούν άλλα προβλήματα εξίσου σημαντικά όπως η διαδοχή του αλλά και οι αντιπαραθέσεις που έχει με άλλους Δημάρχους της Πελοποννήσου.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι η σημερινή ανάρτηση στην eleftheriaonline  στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα: “Μία συνάντηση με ιδιαίτερα πολιτικά μηνύματα έγινε πριν λίγο στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας. Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας βρέθηκε στο καφέ “Platea”, όπου βρισκόταν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον οποίο είχε συνάντηση και χειραψία, που από πολλούς μεταφράζεται ως “πράσινο φως” για την υποψηφιότητα του πρώτου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.”

ΠΗΓΗ: https://www.argolikianaptiksi.gr/2018/09/blog-post_34.html