Η συμμετοχή του κόσμου και η σταθερότητα των διοργανωτών μετατρέπει τη «Ναυτική Ναυπλιάδα» σε θεσμό

15

Η «Ναυτική Ναυπλιάδα» που πραγματοποιήθηκε, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στο λιμάνι αποτελεί πλέον, για το Ναύπλιο θεσμό. Χαρακτηρίσθηκε από την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου σε όλες τις δράσεις  που υλοποιήθηκαν με επίκεντρο τη θάλασσα.

Συνδιοργανωτές των εκδηλώσεων ήταν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ», ο Σύλλογος Των Απανταχού Ναυπλιέων «Ο ΝΑΥΠΛΙΟΣ» και η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στις εκδηλώσεις έλαβαν μέρος, φορείς του Ναυπλίου, ο ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων, αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην τελετής λήξης, τόνισε τη σημασία της συνεργασίας ανάμεσα στους φορείς, ενώ αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στη σημασία της συμμετοχής  του κόσμου, που χρόνο με τον χρόνο αυξάνεται και λαμβάνει κυρίαρχη θέση πλέον στη «Ναυτική Ναυπλιάδα». Ο κ. Κωστούρος  αναφέρθηκε επίσης στην αναβάθμιση των εκδηλώσεων, στην ψυχαγωγία και τη γνώση που προσφέρουν γύρω από τη θάλασσα και τη μακραίωνη ναυτική παράδοση της χώρας μας. Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, ολοκλήρωσε την ομιλία του ευχαριστώντας τους συνεργάτες του και  το κοινό της πόλης, για την αμέριστη στήριξη που προσφέρουν, λέγοντας  χαρακτηριστικά ότι: «με τη συμμετοχή σας, μας ενθαρρύνεται γι αυτό και εμείς θα είμαστε εδώ, αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που γίνεται για την πόλη μας, το δήμο μας.