Η νεολαία του Δήμου Άργους Μυκηνών γιορτάζει. Ξεκίνησε η κατασκευή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άργους

178
Οι εργασίες εκσκαφής και θεμελίωσης του Κολυμβητηρίου ξεκίνησαν χτες.

Για μία ακόμη φορά, ο Δημήτρης Καμπόσος αποδεικνύεται πως είναι δρομέας μεγάλων αποστάσεων με ικανότητα δυνατού φίνις στον τελευταίο γύρο πριν από την κορδέλα της νίκης.

Υπερνικώντας τις διαδικαστικές και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις  ξεκίνησε τις εκσκαφές για την κατασκευή του Κολυμβητηρίου, όπως είχε υποσχεθεί, 8 μήνες προ των εκλογών του Μαΐου 2019. Όπως ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε σε στενούς του συνεργάτες, θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν προκειμένου το έργο να παραδοθεί σε χρήση της νεολαίας και όχι μόνον, πριν από το Καλοκαίρι του 2019.

Άφωνοι, οι αντιπολιτευόμενοι την Δημοτική Αρχή, είδαν να διαψεύδονται (για μία ακόμη φορά) οι ελπίδες τους και οι προσπάθειές τους για καθυστέρηση του έργου. Εντυπωσιασμένοι και χαρούμενοι οι νέοι του Δήμου Άργους Μυκηνών βλέπουν (για μία ακόμη φορά) τον Δήμαρχο να κρατά τον λόγο του και να κάνει πράξη ότι υπόσχεται.

Το κολυμβητήριο, έργο που, επί 40 χρόνια, οι διάφοροι παράγοντες υπόσχοντο πως θα το κατασκευάσουν χωρίς να κάνουν τίποτα, κατασκευάζεται από την Δημοτική Αρχή Καμπόσου, με χρήματα των Δημοτών, τα οποία συγκεντρώθηκαν χάρις στην χρηστή διαχείριση και την κατάργηση της σπατάλης στα οικονομικά του Δήμου. Και μάλιστα, σε περίοδο κορύφωσης της οικονομικής κρίσης και των περικοπών στις επιδοτήσεις προς τους Δήμους.

Ο Δήμαρχος, Δημήτρης Καμπόσος, ήταν παρών στην κατεδάφιση των παλαιών κτισμάτων και είναι παρών στην έναρξη των εκσκαφών για την θεμελίωση του κολυμβητηρίου.

Το Κολυμβητήριο, θα εξυπηρετήσει τις αθλητικές ανάγκες όλων των δημοτικών διαμερισμάτων και αναμένεται να συμβάλλει στην δημιουργία νέων αθλητικών σωματείων με αντικείμενο το υγρό στοιχείο, αλλά και πλήθος επαγγελματικών δραστηριοτήτων που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής. Συγχρόνως, θα καταστεί πόλος πραγματοποίησης τοπικών, περιφερειακών αλλά και πανελλαδικών αγώνων στα αθλήματα της κολύμβησης, της ρυθμικής, του πόλο κ.α.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, «Σε πείσμα κάποιων ο Δήμος Άργους Μυκηνών αλλάζει και προχωράει μπροστά.

Η παρούσα δημοτική αρχή υλοποιεί  άλλο ένα μεγάλο έργο για τον τόπο μας που αποτελούσε πάγιο αίτημα των δημοτών.  Δημιουργούμε ένα σύγχρονο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο το οποίο θα είναι βιώσιμο, θα λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο στο δήμο μας, σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές για τη νεολαία μας και για αθλητικούς Συλλόγους».