Αναγνωσταράς και Σαλεσιώτης ξεκίνησαν δημόσιες παρουσίες

42

Πήραν τις πληροφορίες τους ότι θα υπάρχει πολύς κόσμος στην συναυλία, που με κόπο και έξοδα διοργάνωσαν τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ιερών Ναών Ευαγγελίστριας και Αγίας Τριάδος με την συμπαράσταση και την οικονομική συμβολή του Δήμου Ναυπλιέων και έτρεξαν να πάρουν ανέξοδη προβολή. Θα ανέβουμε στο βήμα και θα πούμε τα δικά μας για να πάρει ο κόσμος το μήνυμα «είμαστε εδώ και θέλουμε το Δήμο Ναυπλιέων», σκέφτηκαν.

Λάθος σας κ.κ. Αναγνωσταρά και Τάσο Σαλεσιώτη.

Πολύ σωστά οι οργανωτές δεν σας ανέφεραν και δεν σας έδωσαν τον λόγο. Είσαστε απόντες από τα δημόσια πράγματα επί τέσσερα χρόνια. Το ίδιο και από τις δράσεις της κοινωνίας και των φορέων της. Δεν δικαιούσθε λοιπόν καμίας ιδιαίτερης μεταχείρισης.

Οφείλετε να παρίστασθε στις δράσεις της κοινωνίας και να τις στηρίζεται με συνεισφορά και κόσμο και όχι να τις αντιμετωπίζετε σαν ευκαιρία δημοσιότητας.

Αλλάξτε λοιπόν τακτική και αντί να ενοχλείστε γιατί δεν ανέφεραν ότι παρίστασθε ή δεν σας κάλεσαν για χαιρετισμό, να φροντίζετε με ανακοινώσεις σας και όχι μόνο για την επιτυχία των δράσεων που οργανώνουν οι φορείς της κοινωνίας.

Τότε, μπορείτε να ελπίζετε πως και η κοινωνία θα σας ανταποδώσει το ανάλογο, την ώρα των εκλογών, παραβλέποντας πως επί 4 χρόνια ήσασταν απόντες.

Νικηφόρος Λυκίδης