ΚΑΜΠΟΣΟΣ: «Κάθε αρχή κρύβει αγωνίες και φόβους αλλά και λαχτάρα για το καινούριο»

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, απευθυνόμενος προς Μαθητές, Γονείς και Εκπαιδευτικούς δήλωσε:

«Αύριο ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά. Κάθε αρχή κρύβει αγωνίες και φόβους αλλά και λαχτάρα για το καινούριο. Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς είναι έτοιμοι για μια νέα περίοδο που αποτελεί τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών αλλά και της πατρίδας μας. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών κάνει ότι είναι δυνατό, διεκδικώντας και διασφαλίζοντας τις καλύτερες συνθήκες, για την εξέλιξη της νέας αυτής χρονιάς σε μια χρονιά παραγωγική και ευχάριστη.

Εύχομαι στους μαθητές καλή πρόοδο, στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη και στους αγαπητούς γονείς θέλω να εκφράσω  την συμπαράσταση μου, που καλούνται κάτω από δύσκολες οικονομικά συνθήκες να προσφέρουν τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά τους. Εύχομαι από καρδιάς καλή αρχή, με αγάπη και όρεξη για δουλειά και μάθηση».

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

12ο Συνέδριο ΝΔ – Με κέντρο της πολιτικής τον άνθρωπο

της Σόνιας Τάνταρου – Κρίγγου* Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ...