Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου θυμίζουμε στον Αλέξη Τσίπρα, πως η Παράδοση της Μακεδονίας δεν θα περάσει

49

Ο δεκάλογος των επιχειρημάτων της σκοπιανής κυβέρνησης για να πείσει τους πολίτες της να ψηφίσουν υπέρ της ονομασίας «Βόρεια Μακεδονία» στο δημοψήφισμα που ανακοίνωσε για την 30ή Σεπτεμβρίου, καταδεικνύει τις διαστάσεις του ξεπουλήματος της Μακεδονίας μας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Μεταξύ των όσων προβάλλει ο Ζάεφ είναι η προστασία της «μακεδονικής ταυτότητας», της «μακεδονικής γλώσσας», της «μακεδονικής υπηκοότητας», η μη αλλαγή του εθνοσήμου, του εθνικού ύμνου και της σημαίας, η διατήρηση των διεθνών κωδικών «MK» και «MKD», η ένταξη σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., η διαφύλαξη του «μακεδονικού μέλλοντος», καθώς και η απαλλαγή τους επιτέλους από το FYROM και η διεθνής καταχώριση της χώρας τους ως «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»!

Όλα αυτά κάνουν ολοφάνερη την διπλωματική πανωλεθρία που υπέστη η πατρίδα μας με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και την τεράστια ζημία των εθνικών μας συμφερόντων. Με την υπογραφή της Ελλάδος διά χειρός Κοτζιά δόθηκε το δικαίωμα στους σφετεριστές  της Ιστορίας και της κληρονομιάς μας να χρησιμοποιούν το ιερό ιστορικό όνομα της Μακεδονίας μας, χωρίς να έχουν το παραμικρό ιστορικό και ηθικό δικαίωμα σε κάτι τέτοιο.

Οι «Δεσμοί Ελλήνων» καλούν τα μέλη και τους φίλους τους στη συνέχιση του ανένδοτου εθνικού αγώνα που ξεκίνησε με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια Θεσσαλονίκης και Αθηνών και συνεχίστηκε με τις διαρκείς κινητοποιήσεις των Ελλήνων σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού, μέχρι την ανατροπή αυτής της προδοτικής συμφωνίας.

Επίσης καλούν όλα τα πολιτικά κόμματα να δεσμευθούν σαφώς και χωρίς αστερίσκους ότι, αν τους δοθεί η λαϊκή εντολή να κυβερνήσουν την πατρίδα, θα ακυρώσουν αμέσως αυτήν τη συμφωνία.

Τέλος, καλούν όλους τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνουν φορείς και συλλογικότητες της πόλης έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου θα επιδιώξει να παρευρεθεί ο ηθικός αυτουργός της προδοσίας, Αλέξης Τσίπρας, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αντίθεσή μας στην κύρωση αυτής της συμφωνίας απαιτώντας παράλληλα την άμεση παραίτηση των προδοτών.

για τους “Δεσμούς Ελλήνων”

Γιάννης Κουριαννίδης