Τα αυτοκίνητα εκτός της παλιά πόλης του Ναυπλίου. Εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι και οι προμηθευτές

165

Η ηλεκτρονική λειτουργία μπάρας απαγόρευσης εισόδου στην Παλιά Πόλη του Ναυπλίου, από την είσοδο της λεωφόρου Αμαλίας, ανακούφισε την διατηρητέα πόλη αλλά προκάλεσε προσωρινά συμφόρηση στο σημείο ελέγχου.

Όπως έχει ανακοινωθεί, μπορούν να εισέρχονται μόνο κάτοχοι κάρτας εισόδου εκτός από το διάστημα μεταξύ 6πμ -11πμ, όπου η μπάρα θα είναι ανοιχτή για αυτοκίνητα τροφοδοσίας των καταστημάτων.

ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ

Κάρτα εισόδου στην λεωφόρο Αμαλίας δικαιούνται οι κάτοικοι της παλιάς Πόλης, οι επιχειρηματίες στην παλιά Πόλη, τα άτομα με κινητικά προβλήματα (ΑμΕΑ), τα ταξί καθώς επίσης τα πυροσβεστικά οχήματα, τα ασθενοφόρα, τα αυτοκίνητα της αστυνομίας και οι Δημοσιογράφοι.

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ

Όσοι δικαιούνται και δεν έχουν αποκτήσει ακόμα κάρτα διέλευσης, θα πρέπει να απευθύνονται στα τηλέφωνα του δήμου Ναυπλιέων 2752360900 και 2752360901 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες προκειμένου να την προμηθευτούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Η κάρτα εισόδου δεν διασφαλίζει δικαίωμα παρκινγκ, το οποίο ισχύει μόνο για μόνιμους κατοίκους της παλιάς Πόλης του Ναυπλίου και μετά από σχετική έγκριση του Δήμου Ναυπλιέων και σε ειδικά καθορισμένους χώρους.

Η απαγόρευση εισόδου και διέλευσης οχημάτων από την λεωφόρο Αμαλίας καθιστά την Παλιά Πόλη πιο φιλική στον κάτοικο και τον επισκέπτη, και αποτελούσε υπόσχεση της παρούσης δημοτικής αρχής που έγινε πράξη, μετά από την αντιμετώπιση σειρά προβλημάτων που παρουσιάσθηκαν.