Ο κόσμος δικαίωσε την πρωτοβουλία της “Λευκής Νύχτας” στο Ναύπλιον

24

Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών. Κάτοικοι της πόλης του Ναυπλίου και επισκέπτες, δεν έλεγαν να απομακρυνθούν από τους κεντρικούς δρόμους της ευρύτερης περιοχής της Παλιάς πόλης χάρις στην έξυπνη κατανομή μικρών δρώμενων που κέρδιζαν την προσοχή τους.

Οι έμποροι, όπως ανέφερε και ο τ. Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τάκης Αργυρόπουλος είναι ικανοποιημένοι από τις εισπράξεις που έγιναν και ενθουσιασμένοι από τον μεγάλο αριθμό επισκεπτών στα καταστήματά τους.

Η “Λευκή Νύχτα” που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος με πρωτοβουλία του νέου προέδρου του Κώστα Βερδελή εξελίχθηκε σε μια μεγάλη ψυχαγωγική βραδιά για την πόλη, δικαιώνοντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να την συνδιοργανώσει και με την στήριξη της Περιφέρειας και του ΕΒΕ Αργολίδας.

Το σύνθημα της “Λευκής Νύχτας” που έλεγε “Αγοράζουμε και διασκεδάσουμε” έγινε πράξη χάρις Προσφορές και τις εκπτώσεις που έκαναν στους πελάτες τους τα εμπορικά καταστήματα που συμμετείχαν στην δράση.

Η προσωρινή πεζοδρόμηση των οδών Άργους από το ύψος των φαναριών της Χαρ. Τρικούπη και Σιδηράς Μεραρχίας μέχρι την τράπεζα Eurobank επικροτήθηκε από τους πολίτες οι οποίοι και κατέλαβαν μαζικά τους δρόμους.

Ήταν μια πρώτη προσπάθεια αποτελεσματικής συνεργασίας Αυτοδιοίκησης και Παραγωγικών φορέων με στόχο την ψυχολογική ανάταση των πολιτών και την οικονομική στήριξη του εμπορικού κόσμου.

Τα επόμενα γνωστά ραντεβού “Λευκής Νύχτας” είναι για την Τετάρτη 29 Αυγούστου στην Τρίπολη και την Παρασκευή 31 Αυγούστου στο Άργος.