Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιο: Το Σάββατο «Αγοράζουμε και διασκεδάσουμε μαζί»

130

Με σύνθημα «Αγοράζουμε και διασκεδάσουμε μαζί» ο Εμπορικός κόσμος του Ναυπλίου, προσκαλεί τους καταναλωτές να επισκευθούν το κέντρο της πόλης, το Σάββατο 28 Αυγούστου 2018, να περπατήσουν και να μπουν στα μαγαζιά για να δουν τις προσφορές που θα έχουν ετοιμάσει. Να διασκεδάσουν με τα δρώμενα που έχουν προγραμματισθεί και να περάσουν όμορφα, φεύγοντας με ένα ενθύμιο που θα τους θυμίζει πως πέρασαν όμορφα και αγόρασαν φτηνά.

Οι επισκέπτες του κέντρου του Ναυπλίου, το Σάββατο  25 Αυγούστου 2018, θα ζήσουν το Ναύπλιο να φοράει τα γιορτινά του για να τους υποδεχθεί σε μία μεγάλη εμπορική και ψυχαγωγική Νύχτα  από τις 20:00 μμ έως τα ξημερώματα, μία Μαγική Λευκή Νύχτα.

Εκτός από τις Μεγάλες Προσφορές και εκπτώσεις θα διασκεδάσουν πλήθος ψυχαγωγικών εκδηλώσεων όπως:

ΜΟΥΣΙΚΗ DJ’s

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

FACE PAINTING

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ  (Με τη ΜΟΑΝΑ και τους ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ)

SURVIVOR ARENA

ΦΟΥΣΚΩΤΑ

ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ

ΚΙΟΣΚΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΓΡΙΑΣ

ΚΙΟΣΚΙ ΜΕ ΠΟΠΚΟΡΝ

ΜΑΣΚΩΤ (ΜΙΚΥ, ΜΙΝΙ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ, ΝΤΑΙΖΥ για να φωτογραφηθούν μαζί σας)

ΚΛΟΟΥΝ

ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ

ΖΟΓΚΛΕΡ

ΦΑΚΙΡΗΣ

ΤΡΕΝΑΚΙ

ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΩΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

 

και πολλές άλλες εκπλήξεις …..

 

Να σημειώσουμε ότι, για την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των οδηγών αυτοκινήτων, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για τη «Λευκή Νύχτα» από τις 18:00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί τροποποίηση της κίνησης των οχημάτων προς το εμπορικό κέντρο της πόλης, το οποίο θα παραμείνει κλειστό έως το τέλος των εκδηλώσεων.