Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιον στις 25 Αυγούστου 2018

64

Τα εμπορικά καταστήματα του Ναυπλίου το επόμενο Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018, θα είναι ανοιχτά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.  

Κατά τη διάρκεια της «Λευκής Νύχτας» τα καταστήματα της πόλης του Ναυπλίου θα παραμείνουν ανοιχτά και θα προσφέρουν τα προϊόντα τους σε δελεαστικές τιμές, με σκοπό να τονωθεί η τοπική αγορά και η επιχειρηματικότητα. Παράλληλα, θα διοργανωθούν ψυχαγωγικές δράσεις για το κοινό.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή του Δήμου στη «Λευκή Νύχτα» που θα διοργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος. Για τον σκοπό αυτό, ο Δήμος Ναυπλιέων θα διαθέσει 6.000 € για την κάλυψη των εξόδων ενοικίασης του εξοπλισμού για την παροχή υπηρεσιών ψυχαγωγίας κοινού κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Επίσης, θα απαγορευτεί η διέλευση αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων από τις 6 το απόγευμα έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα, στην οδό Άργους (από τα φανάρια Χαρ. Τρικούπη έως Ενδεκάτη) και τη Σιδηράς Μεραρχίας (από Ενδεκάτη έως και Eurobank) και στους παράπλευρους δρόμους αυτών, καθώς οι δρόμοι αυτοί θα αποτελούν σημεία δράσης της εκδήλωσης.