Η “Επιτυχία” στην Ελλάδα εξασφαλίζεται με: Απάτη –Αλητεία – Ρουφιανιλίκι -Ασυδοσία και Ευτελή Πολιτική… ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ…

365
Γιώργης ΤάΚη Δόξας

του Γιώργη ΤάΚη Δόξα

          Κατάσχεσε (δηλ. κορόιδεψε και έκλεψε) τα χρήματα των Ελλήνων/Πελατών της Εταιρείας ENERGA A.E.. Το «οικονομικό αστέρι» ονομάζεται Άρης Φλώρος και «σούρνει» μια σειρά καταδικαστικών αποφάσεων για την μέγιστη απάτη του συνολικής αξίας 260.000.000 Ευρώ.

Κάτι από δω• κάτι από κει ο Αξιότιμος και Εκλεκτός (Οικονομικός) Παράγοντας κ. Άρης Φλώρος με την ιατρική γνωμάτευση ότι πάσχει από 70% αναπηρία εξήλθε «καμαρωτός – καμαρωτός» από τις Φυλακές πριν λίγες ημέρες, παρ’ όλο που «κουβαλούσε» ποινή 16 χρόνων κάθειρξης. Και το εξωφρενικό: μετά την αποφυλάκιση σε δημόσιο λόγο (τρεις σελίδες) το «λουλούδι» αυτό διατυπώνει θέσεις – απόψεις για το σύστημα Υγείας – για τα «στραβά της Δικαιοσύνης» – για την Ελληνική Κοινωνία κ.λπ. και κ.λπ.

Δοθείσης ευκαιρίας για τον Άρη Φλώρο, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Λεβεντοεραστή Άκη Τσοχατζόπουλο, τον Δρομέα (και οικονομικοκαταχραστή) Δήμαρχο Βασίλη Παπαγεωργόπουλο, τον Οπλοέμπορο Θωμά Λιακουνάκo κ.λπ. και κ.λπ.

Δυστυχώς η Ελληνική Κοινωνία «πλημμύρισε» από τέτοια «ευωδιαστά άνθη» που (όπως και να το δούμε ή εξετάσουμε) μολύνουν την ατμόσφαιρα και την ζωή των κανονικών (ή αφελών!) Ελλήνων.

Δυστυχώς επιβιώνουμε (δεν ζούμε) σ’ ένα άθλιο – βρωμερό και τραγικό περιβάλλον, που η «ηγεσία της καθημερινότητας» απαρτίζεται από (θηλυκούς και αρσενικούς): ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ – ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ – ΚΛΕΦΤΕΣ – ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ – ΠΡΟΑΓΩΓΟΥΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΛΑΔΕΜΠΟΡΟΥΣ και ό,τι άλλο ΕΚΛΕΚΤΟ και ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ «ΕΠΙΤΥΧΙΑ…».

Ο Άρης Φλώρος ο σημερινός, είναι σίγουρο ότι στα Κοινωνικά Πλαίσια θα πολλαπλασιαστεί – δυστυχώς – στο άμεσο Αύριο (κι’ αυτή η θέση είναι μια προσωπική κραυγή για να αφυπνιστώ και να αφυπνιστούμε ΟΛΟΙ, ώστε στα σαφή μηνύματά ΜΑΣ (προς πάσα υπεύθυνη κατεύθυνση) να τονίζεται ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ (ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ) ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.  

Πιστεύω ακράδαντα ότι για να μην «εξαφανιστούμε» ως Πολίτες από την «εκπομπή της δυσωδίας» του κάθε υποψήφιου Άρη Φλώρου, ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ: «ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΤΟΜΑΡΙΑ…»

Τα πρόσφατα γεγονότα του Άρη Φλώρου και της καταστροφής στο Μάτι της Αττικής, αποτελούν την ουσιώδη αφετηρία για Λυτρωτικές Δράσεις. Τέλος στα ποιητικά ευχολόγια – στις διαδικτυακές κατάρες και στα απραγματοποίητα όνειρα.

ΤΕΛΟΣ. Κυρίες και Κύριοι, πρέπει να το εμπεδώσετε: Ο (οποιοσδήποτε) Κίνδυνος είναι στην εξώπορτα του σπιτιού μας. Μακάρι να υπολογίζω λάθος…

ΓΙΩΡΓΗΣ ΤάKη ΔΟΞΑΣ