Δημήτρης Καμπόσος: Ο Δήμαρχος που (και) οι αντίπαλοί του εύχονται να είναι καλά και να διοικεί τον Δήμο του για χρόνια

575
Όλοι για έναν… Ένας για όλους!

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Τρία χρόνια τώρα που παρακολουθώ τις προσωπικές σελίδες των Δημάρχων και των πολιτικών της Πελοποννήσου, στο Facebook, δεν έχω ξαναδεί τέτοιο ποτάμι ευχών σε κανέναν.

Θα προτείνω στους φιλοδοξούντες να του αντιπαρατεθούν στις εκλογές του Μαΐου 2019, να μπουν και να διαβάσουν τις ευχές που του στέλνουν οι Αργείοι και οι Έλληνες. Είναι εκατοντάδες! Είναι όλες επώνυμες και γεμάτες αγάπη και παραδοχή. Είναι ένα μήνυμα για όσους πολιτεύονται!

Πέραν όμως από το πλήθος των ευχών, αξίζει όσοι φιλοδοξούν να είναι υποψήφιοι στον ιστορικότερο Δήμο της Πελοποννήσου, να διαβάσουν και το περιεχόμενό τους.

Παραθέτω μία μόνον ευχή με την ελπίδα να βγουν τα αναγκαία συμπεράσματα από κάποιους μικρόψυχους που βλέπουν τον Δήμο σαν καταφύγιο πολιτικών φιλοδοξιών και πεδίο κομματικών δράσεων.

Στη μακρινή Γουινέα, με τον πρωθυπουργό της χώρας, θεμελιώνοντας το σχέδιο του ιστορικού μυθολογικού πάρκου.

Του γράφει ο Τάκης Κωλέτης (γνωστός Αργείος, τ. Διευθυντικό στέλεχος μεγάλων τραπεζών και πασίγνωστος στιχουργός μεγάλων επιτυχιών)

«Κάθε μέρα παίρνετε ευχές κ .Δήμαρχε.. από εχθρούς και φίλους..!!! Άσχετα εάν οι πρώτοι… οι εχθροί σας.. δηλαδή δεν τις λένε… από εγωισμό ανοιχτά και Δημόσια..!!!

Προχθές μου έλεγε κάποιος.. .σε κατ’ ιδίαν συζήτηση.. που είχαμε… “Πολιτικός σας Αντίπαλος” φυσικά.. και σε κρίση ευρισκόμενος σε ειλικρίνειας… «τι να κάνουμε να κατέβουμε, στις επερχόμενες Δημαρχικές..του Μαΐου του 2019..τί..;;; Όλοι μαζί να κατέβουμε.. σ’ ένα κοινό ψηφοδέλτιο.. θα χάσουμε.. χρόνο.. χρήμα και εκλογές.. Τι να λέμε τώρα..ο “Καμπόσος”έχει έργο.. έχει γνώση, έχει εμπειρία, έχει όραμα, έχει λόγο.. και ήθος..!!! Εμείς τι έχουμε..να επιδείξουμε και να προτείνουμε..στους συμπολίτες μας..τί;;; Μεταξύ μας αυτό.. «ο Θεός να τον έχει καλά» για την Πόλη μας..!!!»

Έμεινα στην κυριολεξία άφωνος.. όταν άκουσα αυτό.. Ο Θεός να τον έχει καλά…».

Στην πρώτη γραμμή των κορυφαίων της Αυτοδιοίκησης

 

Σήμερα ο Δημήτρης Καμπόσος, Δήμαρχος του Δήμου Άργους Μυκηνών (με 62%) και της καρδιάς χιλιάδων Ελλήνων, γιορτάζει τα γενέθλιά του περπατώντας την πέμπτη δεκαετία της ζωής του. Ώριμος, Επιτυχημένος, Ασυμβίβαστος, Ονειροπόλος, γεμάτος σχέδια για τον Δήμο του, τους Δημότες του, την Ελλάδα και τους Έλληνες.

Τον γνωρίζω από έφηβο τον Δημήτρη Καμπόσο. Και σας βεβαιώνω πως κρατάει όλη εκείνη την επαναστατικότητα και την ορμή της εφηβείας. Μόνο που, δίπλα τους έχει αφήσει να αναπτυχθεί και η σοφία  του πολιτικού που γνωρίζει να υπηρετεί Λαό και Σκοπό ανυποχώρητα αλλά, με γνώση του πότε, που, με ποιους και γιατί θα συγκρουστεί και θα νικήσει.

Μάγεψε και ξεσήκωσε 1.000.000 Έλληνες, μιλώντας στο συλλαλητήριο της Πλ. Συντάγματος για την Μακεδονία.