Όλοι οι δρόμοι, για τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, οδηγούν στην Κόρινθο

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μιλήσει προς τους νέους και της Κορινθίας και όχι μόνον, αύριο Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018.

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη θα γίνει στις 18.45 στο Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου, παρουσία όλων των βουλευτών του κόμματος που έχουν εκλεγεί στην Πελοπόννησο.

Αναμένεται να προσέλθουν επίσης πολιτικά στελέχη του κόμματος και ενδιαφερόμενοι για την υποψηφιότητά τους στις Αυτοδιοικητικές και Κοινοβουλευτικές εκλογές.

Με βεβαία την επιτυχή, από πλευράς προσέλευσης κόσμου, θεωρείται βέβαιο πως ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει ομιλία με άξονα τις αρχές του κόμματος και την διαφορετικότητα του κόμματός του έναντι του κυβερνητικού συνασπισμού.

Να επισημάνουμε πως, παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει παρατύπως διαγράψει (στο παρελθόν) την ηγεσία της ΟΝΝΕΔ και την Νομαρχιακή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, φαίνεται να απολαμβάνει υψηλής δημοφιλίας στις τάξεις της νεολαίας.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Δούμας, διαφωνών με την υποτίμηση των συλλογικών οργάνων της Νέας Δεξιάς από τον Φαήλο Κρανιδιώτη

Λίγο πριν από τις 12.00, ο αντιπρόεδρος «Νέα Δεξιά», Παναγιώτης Δούμας, ανακοίνωσε την παραίτησή του ...